Ultimate Fighting Tournament – Gala de MMA si Kickbox

de | | 2 Minute

Ultimate Fighting Tournament – Gala de MMA si Kickbox

In data de 21 martie 2015 a avut loc cea de-a 4-a Gala de Arte Martiale Mixte si Kickbox organizata de Promotia UFT. Evenimentul a avut loc la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca si a fost un adevarat succes datorita publicului numeros. Peste 2500 de persoane au sustinut cei 30 de sportivi care au luptat in 11 meciuri de Kickbox si 4 meciuri de MMA.

Sportivii clujeni au reusit sa faca meciuri senzationale, 6 dintre cei 7 sportivi reusind sa isi invinga adversarii prin TKO, finalizari sau la decizie. Flavius Porutiu de la MMA Transilvania a reusit sa il invinga pe Costan Bogdan de la Hercules Gym Timisoara la categoria -77kg, Stanislav Grosu de la MMA Transilvania si-a invins adversarul mult mai titrat intr-un meci spectaculos de MMA la categoria -83 kg, Nut Bogdan, Pisari Andrei si Livius Bacila de la Tengu Cluj-Napoca si-au invins adversarii in MMA si Kickbox in meciuri extraordinare.

Maris Ciprian a facut un meci extraordinar ridicand publicul in picioare in numeroase randuri in prima repriza a meciului de MMA la categoria -66kg. Maris a luptat impotriva lui Cirhan Alexei din Republica Moldova si a pierdut prin Referee Stoppage in repriza a 2-a. Cu toate acestea el a fost aplaudat de toti cei prezenti in sala pentru prestatia foarte buna pe care a avuto. Maris a avut 3 ocazii importante in prima repriza in care putea incheia meciul insa adversarul acestuia, fiind foarte experimentat, a reusit in mod extraordinar sa treaca cu bine din aceste situatii dificile. Felicitari ambilor luptatori pentru meciul spectaculos pe care l-au oferit publicului.

La categoria -80 de kilograme Dorin Stan de la Centrul Tengu Cluj-Napoca l-a avut ca si adversar pe Crisan Emanuel, luptator de Kickbox din Deva. Crisan Emanuel ‘Golden Boy’ a transmis promotiei UFT informatii false legate de palmaresul lui in Kickbox. El ne-a declarat peste 30 de meciuri castigate in tara si strainatate, ca s-a antrenat si luptat in Belgia si in Anglia si ca a castigat un meci impotriva campionului Angliei la Kickbox. Promotia UFT tine sa informeze publicul, toti antrenorii si organizatorii de evenimente de gen ca acest Crisan Emanuel nu este un sportiv adevarat si ca isi insuseste titluri pe care in realitate nu le-a castigat. Promotia UFT a avut inceredre in spusele acestuia dar se delimiteaza de toate declaratiile si actiunile acestui ‘sportiv’. In consecinta organizatorii au decis sa nu ii ofere bursa de meci acestuia datorita acestor informatii neadevarate transmise de Crisan Emanuel.

Rezultatul tuturor meciurilor, poze si video-uri puteti gasi pe facebook.uft.ro sau pe www.uft.ro

Organizatorii tin sa le multumeasca tuturor celor care au facut posibila sustinerea acestui eveniment sportiv important in municipiul Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015. Multumim EBS Romania, Natural Plus, Coral Impex, Litaly Home, Iulius Mall, Casa de Cultura a Studentilor, CS Politehnica Karate Cluj-Napoca, FRK WKC, DJST Cluj, Federatia Organizatia Romana de Arte Martiale Mixte, MMA Transilvania, CDJ Events, Shto College Bar, si toti ceilalti.

UFT Promotions multumeste pe aceasta cale si publicului minunat care a fost prezent la eveniment si care au facut o atmosfera incendiara, demna de un oras intitulat Capitala Europeana a Tineretului!