Tururi ghidate cu pornire din Cluj – nominalizate la Luxury Travel Guide!

de | | 2 Minute

Tururi ghidate cu pornire din Cluj – nominalizate la Luxury Travel Guide! 

Active Weekends – Hiking tours from Cluj-Napoca a ajuns pe lista de nominalizări în cadrul Luxury Travel Guide – European Awards 2017, la categoria „Ghid turistic – individual”!

În urma recomandărilor unor turiști care au participat la unul dintre tururile ghidate organizate de Active Weekends – Hiking tours from Cluj-Napoca, proiectul a fost nominalizat în cadrul Luxury Travel Guide – European Awards 2017.

Tururile organizate de Marius C. Popa, ghid montan, sunt extrem de apreciate în rândul turiștilor, dar și în rândul clujenilor care aleg să își petreacă zilele libere pe munte, în drumeții în aer liber. Din experiență, știm că nu doar traseele sau destinațiile alese sunt importante, cât mai ales modul în care ghidul știe să interacționeze cu cei care aleg să își petreacă timpul liber alături de el. Marius reușește să transmită energia și atitudinea potrivită unor astfel de plimbări în natură. Știe să adapteze ritmul unui astfel de tur astfel încât toți participanții să se simtă bine și să se poată bucura de experiență. În plus, pe lângă relaxarea în aer liber și energia transmisă celorlalți, Marius reușește să ne ofere și cunoștințe utile orientării pe munte sau informații interesante cu privire la locurile vizitate.

tururi ghidate cu pornire din Cluj luxury travel guide

Ne bucurăm că astfel de proiecte sunt apreciate în rândul turiștilor și îi dorim mult succes lui Marius!

De reținut ar fi că nu e nevoie să fii turist străin pentru a te bucura de experiența unui weekend activ, căci activitățile propuse de Marius C. Popa sunt deschise tuturor celor care iubesc natura și aleg să își petreacă timpul liber făcând o drumeție alături de oameni care au aceeași pasiune.

tururi ghidate cu pornire din Cluj luxury travel guide

Luxury Travel Awards recunoaște și apreciază excelența în toate sectoarele din industria turismului. Echipe de experți călătoresc în întreaga lume pentru a descoperi cele mai bune hoteluri, linii aeriene sau operatori de turism. Scopul final este acela de a evidenția cele mai bune și mai apreciate servicii în domeniul turismului.

tururi ghidate cu pornire din Cluj luxury travel guide

Astfel, datorită Active Weekends, Cluj-Napoca a ajuns (din nou) pe harta unor publicații internaționale de renume. Felicitări!

Date de contact: 

Marius Constantin Popa – ghid montan
Telefon: +40 747 510 825
Email: [email protected]
Website
Facebook

tururi ghidate cu pornire din Cluj luxury travel guide