Tu ai pașaportul de Cluj 2015 – Capitală Europeană a Tineretului?

de | | 2 Minute

Tu ai pașaportul de Cluj 2015 – Capitală Europeană a Tineretului? Poți să îl obții cu ușurință și se poate personaliza!

Anul acesta, s-a lansat (Y)OUR CLUJ Passport – un instrument la purtător care are menirea să te ajute să te informezi atât despre Cluj-Napoca cât și despre programul Capitala Europeană a Tineretului. Pe lângă informațiile tipărite, cu ajutorul codurilor QR regăsite în interiorul pașaportului, poți să accesezi informații suplimentare oferite atât de programul Capitala Europeană a Tineretului, cât și de site-urile Visit Cluj, Cluj.com și pagina acestui proiect: passport.yourcluj.ro

Pașaportul este un mod de a te conecta la oraș, de a avea un suvenir care să reflecte dinamica orașului nostru, fiind totodată atât un mic ghid al Capitalei Europene a Tineretului, cât și un instrument facil de promovare a Clujului în rândul tinerilor și nu numai.

Dacă vrei să ai și tu pașaportul Clujului, procedura e foarte simplă! Îl poți ridica direct de la sediul grupului PONT (Sora Shopping Center, etaj 2) sau de la Cafe Info Point Cluj.com (incinta cafenea Hotel Agape, str. Iuliu Maniu 6, colț cu str. Bolyai Janos, L-V: 9:00 – 17:00). Dacă dorești să îl personalizezi în prealabil, poți să faci rapid acest lucru pe site-ul proiectului: passport.yourcluj.ro/pasaport – alegând de unde vrei să îl ridici ulterior. Pașaportul se oferă doritorilor în mod gratuit!

pasaport cluj 2015 pont

Conceptul aparține Grupului PONT, fiind realizat cu sprijinul BCR, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, în cadrul programului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

,,Motivul alegerii unui astfel de format pentru promovarea Clujului și a Capitalei Europene a Tineretului este faptul că, experiența noastră arată, apartenența față de acest oraș în rândul tinerilor este una foarte puternică, iar această apartenență poate fi transformată într-o resursă valoroasă de promovare prin acești tineri” – a declarat Andras Farkas, expert în cadrul Grupului PONT.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

pasaport cluj 2015 pont