Trattoria Fiorentina, localul ce te ține conectat

de | | 2 Minute

Trattoria Fiorentina, localul ce te ține conectat la vibrațiile de primăvară ale Clujului

În centrul Clujului, te țin curios să le cunoști: clădirile, muzeele, străzile cu parfumul proaspăt de primăvară. Dar pentru a simți mai profund mirosul de primăvară al orașului, te invităm să zăbovești în elegantul restaurant Trattoria Fiorentina. Aici ai timp pentru a reflecta și a te bucura de fiecare rază de soare.

Cel mai bine te vei bucura nu singur, ci împreună cu familia sau prietenii. Iar dacă ești foarte ocupat poți să-ți organizezi întâlnirea de business chiar în restaurantul ce te va ține conectat la „inima” orașului.

Vei avea parte de o ambianță liniștită și recreativă, unde vei putea servi preparate proaspete și atent gătite. Trattoria Fiorentina este restaurantul cunoscut în oraș pentru preparatele deosebite cu specific italian, dar și datorită preparatelor internaționale.

Din preparatele bucătăriei italiene, la Trattoria Fiorentina poți alege din pastele făcute în casă, foarte apreciate de clienți: tagliatelle quattro formaggi, tagliatelle cu hribi, tortellini, ravioli umpluți cu brânză ricotta și spanac.

Iar, dacă ești mare amator de pește, preparate precum lup de mare sau somon cu sos de piper te vor mulțumi pe deplin.
Pentru cine romantice merită să încerci preparatele pe bază de fructe de mare: fritto misto (mix de fructe de mare), gamberi la grătar, midii în sos propriu etc.

Deserturile de la Trattoria Fiorentina sunt dulci și la gust și la vedere. Să te bucuri de primăvară servind la cupă un tiramisù all’amaretti este modul cel mai romantic de a te exprima.

Trattoria Fiorentina, localul

Asemenea prilejuri îți înlesnesc de fapt oricare din deserturile de la Trattoria Fiorentina fie că este vorba de oreo cake, tiramisu clasic sau de rulouri cu cremă de vanilie.

Vei fi și mai conectat la vibrațiile de primăvară ale orașului dacă preparatele rafinate de la restaurantul Trattoria Fiorentina le vei acompania cu un pahar de vin. Vinul italian sau românesc îl poți alege după pofta ta sau la recomandările ospătarilor.

Îți dorim o primăvară frumoasă! Iar dacă o dorești cu mult romantism, alege Trattoria Fiorentina!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook