Top Make-up Studio: Oferă-ți un look fabulos la evenimentul perfect!

de | | 2 Minute

Top Make-up Studio: Oferă-ți un look fabulos la evenimentul perfect!

Pentru momentele cele mai importante din viață, la o nuntă, o aniversare sau un botez trebuie să ne pregătim din timp nu numai rochia ce dorim să o purtăm, ci și coafura și machiajul. Dacă dorim să existe o armonie între toate aceste elemente este bine să apelăm la profesioniștii din domeniu, la hairstyle-iști și la make-up artiști. Cu ajutorul lor, vom reuși să avem o apariție elegantă, o coafură și un machiaj în ton cu tema evenimentului.

Top Make-up Studio, situat pe strada Petofi Șandor, nr.26, vă stă la dispoziție în acest sens.

Specialiștii de la Top Make-up Studio vă vor ajuta să străluciți la evenimentul special, prin coafura modernă și machiajul sofisticat pe care le vor concepe. Cu o singură condiție însă, să vă programați din timp la coafor și la machiaj, deoarece numai așa vor putea fi preluate toate clientele și acestea se vor putea bucura de servicii de calitate.

Top Make-up Studio anunță că au început deja programările pentru anul 2017, iar make-up artistul care va realiza machiaje profesionale, Camelia Podină Comșa, vă așteaptă cu informații suplimentare și pentru a vă programa la numărul de telefon: 0726458442.

Top Make-up Studio

Pentru cei interesați vă prezentăm oferta de preț la machiajele profesionale:

Machiaj de mireasă inclus gene false – 250 de lei;
Proba machiaj mireasă – 100 lei;
Machiaj ocazie – 100 lei;
Aplicare gene false (mănunchiuri sau bandă) – 40 lei.

Machiajele sunt waterproof cu rezistență îndelungată, oferindu-vă posibilitatea să vă păstrați look-ul perfect chiar și după sfârșitul evenimentului.

La fel de important este să vă planificați din timp la coafor, iar programările se pot face la același numărul de telefon: 0726458442. Colaboratorii noștri pentru aranjat părul, Andreea Lorint și Oana Vlad, vor crea o coafura elegantă, sofisticată, ce vă va ține în centrul atenției la ocazii speciale, nunți, botezuri sau alte evenimente importante din viață.

Timpul alocat pentru proba de mireasă și consilierea mireselor este de o oră și jumătate.

Pentru programările mireselor, se achita un avans de 50%, anularea programării presupune pierderea avansului.

Vă așteptăm să va programați la Top Make-up Studio pentru un look perfect, la evenimentul perfect!