de | | 2 Minute

Știați că în Cluj există un Steakhouse autentic, unde atenția culinară a bucătarilor și a oaspeților este îndreptată înspre steak-ul de vită argentiniană?

La El Toro Steakhouse, diversele varietăți de steak sunt pregătite pe un grătar cu jar de lemne și cărbuni, plasat în mijlocul restaurantului, vizibil pentru toată lumea. Un loc prietenos, fără pretenții, unde te poți relaxa alături de familie, prieteni sau colegi.

Și dacă tot mergeți alături de oameni dragi vouă și frumoși, toamna vine cu surprize plăcute la El Toro Steakhouse! Astfel că, în această toamnă, la mesele unde sunt cel puțin 6 persoane, se vor servi aperitive din partea casei.

De unde vine această generozitate culinară? 🙂

Ei bine, totul a pornit de la o simplă observație: în această perioadă, firmele multinaționale au adesea rezervate mese de 6 – 10 – 12 persoane la restaurant. Din dorința de a-și fideliza clienții și de a stabili relații trainice cu aceștia, El Toro și-a dorit să le ofere anumite beneficii.

Cum un discount, de exemplu, nu ar fi resimțit neapărat de cei care vin propriu-zis în restaurant (de angajații companiilor), ci doar de companie, El Toro a decis să ofere ceva concret, ceva care să bucure oaspeții atunci, pe moment.

El toro 1

Și cum toată lumea e binevenită aici și toți clienții sunt tratați ca prieteni, de-ai casei, aperitivele de toamnă le primește orice grup de minim 6 persoane care se decide să savureze delicioasele preparate de la El Toro Steakhouse.

În plus, cei de la El Toro sunt deschiși și înspre alte propuneri și idei din partea clienților, o atitudine plăcută, care încurajează această relație între client – restaurant sau, mai bine zis, între oaspete și gazdă.

Contact:
Adresa: Piata Cipariu nr 9, Cluj-Napoca (langa salonul Fistiq)
Telefon: 0731 867 777; 0364 141 698;
E-mail: [email protected]
Web: www.eltoro.ro

el toro 3

el toro 2