TMS – 3 sfaturi pentru optimizarea rutelor de livrare

de | | 2 Minute

TMS (Transport Management System) reprezintă o soluție destinată șoferilor livratori cu scopul de a optimiza rutele de livrare pe care aceștia le efectuează zilnic la clienți. O astfel de soluție a fost dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS și este denumită Optimall Logistic.

Iată 3 sfaturi de care să ți cont atunci când îți dorești să optimizezi rutele de livrare:

1. Folosește o soluție destinată exclusiv optimizării rutelor

O soluție de tip TMS te va ajuta să eficientizezi rutele de livrare astfel că vei putea optimiza rutele pentru fiecare șofer în parte și vei ști exact unde se află aceștia și dacă s-au abătut de la ruta stabilită.

2. Planifică eficient operațiunile de livrare

Operațiunile de livrare pe rute optime trebuie planificate eficient ținându-se cont de tipul de autovehicul disponibil precum și de câteva criterii de livrare;

3. Automatizează încasările

Pentru a eficientiza și optimiza rutele de livrare, trebuie să le ușurăm cât mai mult munca șoferilor. De aceea, ar trebui să folosim un software precum este Optimall Logistic, care pe lângă optimizarea rutelor propriu-zisă să ne ajute să optimizăm și efectuarea încasărilor de către șoferi. Folosind Optimall Logistic, șoferii livratori vor avea posibilitatea de a încasa parțial sau total facturile restante ale clienților. După confirmarea sumei se va printa o chitanță la o imprimantă termică cu bluethoot conectată la terminalul șoferului (tablet sau telefon).

SFA Optimall 2021Dacă pe lângă șoferii livratori, compania ta are în componența ei și agenți de vânzări, îți recomandăm să folosești o soluție de tip SFA precum este Optimall SFA. Aceasta va automatiza întreg procesul de preluare al comenzilor crescând astfel vânzările.

Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț personalizată, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.