Doi tineri clujeni aflați în rândul celor mai remarcabili tineri din România!

de | | 2 Minute

Doi tineri clujeni aflați în rândul celor mai remarcabili tineri din România! 

Victor Miron, scriitor clujean, inițiatorul campaniei Cărțile pe față, și Marius Bud, cercetător în domeniul endodonției și radiologiei intra-orale digitale, sunt cei doi tineri premiați în cadrul JCI TOYP România (Ten Outstanding Young Persons).

Cei doi se află, astfel, în rândul celor 10 tineri din România cu realizări remarcabile, care prin activitățile întreprinse în domeniul cultural, respectiv academic, au reușit să influențeze în mod pozitiv comunitatea locală și să devină modele pentru tânăra generație.

„Citesc pentru a vedea viața cu alte cuvinte”
– Victor Miron – 

Gala de premiere va avea loc la Iași, în data de 8 octombrie, iar vestea cu adevărat bună este că cei doi au șanse reale să câștige și competiția internațională TOYP 2017, desfășurată la Amsterdam. Acest lucru le-ar asigura recunoaștere internațională și posibilitatea de a-și distribui mesajul, ideile inovative și proiectele în cadrul rețelei JCI.

Le mulțumim celor doi pentru implicarea lor în comunitate și le dorim mult succes! 

_____________________

JCI TOYP este un proiect internațional, ce are ca scop recunoașterea tinerilor (18 – 40 ani) care excelează în domeniile lor de activitate și care creează schimbări pozitive în comunitate. Prin promovarea acestor tineri, JCI amplifică importanța liderilor responsabili social. Poveștile lor de succes, care implică cercetare, determinare și ingeniozitate, servesc drept modele tinerilor, inspiră spre crearea de lideri mai buni, și spre dezvoltarea societății.

Cei zece tineri cu rezultate remarcabile în domeniile lor de activitate, premiați de juriul JCI TOYP România sunt, după cum urmează: