Terasa Bricks, singura terasă suspendată deasupra Someșului

de | | 2 Minute

Terasa Bricks » restaurantul Bricks vă încântă cu terasa suspendată deasupra Someșului

Să te bucuri de spectacolul apei într-un oraș atât de vibrant precum Clujul înseamnă să-i cunoști oamenii și locurile pline de farmec. De pe singura terasă suspendată deasupra Someșului din Cluj, cea aparținând restaurantului Bricks, ești un spectator uimit al Someșului care se dăruie întru totul celor care au timp pentru el. Reprezentația rățuștelor se joacă în fiecare zi cu intrarea liberă. Terasa restaurantului Bricks e un colț mic de Veneție, un loc în care povestea frumoasă a Someșului se scrie în fiecare zi.

Restaurantul Bricks este unic în Cluj nu numai pentru vederea inedită pe care o oferă asupra Someșului, dar și pentru faptul că este găzduit de o bijuterie arhitecturală a Clujului, Palatul Elian. Palatul Elian a fost construit în urmă cu aproape două secole, de către un negustor de vinuri, și este considerat monument istoric datorită stilului arhitectural și amplorii construcției sale.

Restaurantul Bricks prin frumoasele bolți și coloane construite din cărămidă aduce în actualitate parfumul unor timpuri îndrăznețe pentru Cluj, când s-a luat decizia de a se construi patru palate cu turnuri, clădiri care să flancheze podul de fier de pe Someș. Este vorba desigur de Palatul Elian și alte trei palate la fel de impresionante Széky, Babos și Bénig.

Bricks vă încântă cu terasa suspendată deasupra Someșului 2

(M)eating Point ideal

Restaurantul Bricks este locul ideal pentru orice fel de întâlnire, așa cum sugerează simplu sloganul său, „meating point”. Poate fi o întâlnire cu familia, o întâlnire cu prietenii sau o întâlnire de afaceri. Este un local unde poți testa aromele diverse ale lumii, cu un meniu bogat în bucătăria internațională, dar unde găsești și preparate tradiționale gătite ca acasă, la un preț special.

În afara de faptul că poți lua masa, la restaurantul Bricks ești așteptat la cine gastronomice, degustări de vin, dar și la evenimente în care pe primul loc este pusă arta.

Bricks vă încântă cu terasa suspendată deasupra Someșului 3

Poziționarea bună în oraș, nu foarte departe de centru, interiorul foarte intim, decorul creativ și original conceput, meniul bogat, dar și amabilitatea personalului recomandă restaurantul Bricks pentru organizarea de evenimente speciale. Ești așteptat să sărbătorești alături de prieteni, la Bricks, oricare ar fi evenimentul special din viața!

Contact:

Adresă: str. Horea nr. 2, Cluj-Napoca
Telefon: 0364 730 615
Program zilnic: 11:00 – 00:00
E-mail: [email protected]
WebSite
Facebook