Cum îți poți printa accesoriile apelând la tehnologia 3D?

de | | 3 Minute

Cum îți poți printa accesoriile apelând la tehnologia 3D? | 3D Mini Me

Cum v-ar plăcea să arate viitorul? Judecând după cele mai recente viziuni, viitorul va fi timpul în care tehnologia, inovația și creativitatea se vor îmbina pentru a crea o lume nouă. Doar ideile originale, care aduc o noutate, reușesc să producă o impresie și să reziste în timp. O astfel de inovație absolută este tehnologia 3D.

Din această perspectivă, Clujul, cu aspirațiile de a deveni un oraș inteligent, este un mediu propice pentru dezvoltarea tehnologiei viitorului. Ideea deschiderii 3D Mini Me a reprezentat o noutate absolută pentru urbe, deși conceptul este foarte popular în străinătate. Astfel, la doar un an de la lansare, studioul 3D Mini Me are la activ câteva schimbări care sunt o dovadă a faptului că generalizarea tehnologiei 3D la noi în țară este doar o chestiune de timp.

Studioul Mini Me

La început, studioul 3D Mini Me s-a bazat foarte mult pe oferirea serviciului de cadouri personalizate, adică Mini statuete în 3D.

În sincronie cu dezvoltarea orașului și specificul contextului urban în care a fost ,,plantată” această idee, puțin diferit față de contextul din străinătate de unde a fost adus conceptul printurilor 3D, studioul și-a regândit paleta de servicii și a creat cataloage speciale, adaptate pentru orice ocazie și preferință. Echipa a studiat puțin specificul local, și-a îmbogățit resursele cu imprimante noi, a fost redefinită strategia și au fost formulate noi servicii, mai atractive, mai interesante, diversificate pentru a corespunde dinamismului acestui oraș.

Prin intermediul tehnologiei de ultimă generație, adusă din străinătate, pot fi realizate bijuterii și accesorii în 3D, prototipare, obiecte practice, personaje din jocuri și, bineînțeles, consacratele printuri Mini Me.

tehnologiei 3D Mini Me

Cum îți poți crea accesoriile în 3D? 

Fie că doriți să vă îmbogățiți ținutele zilnice cu noi accesorii, fie că sunteți curioși sau poate că sunteți în căutarea unor accesorii utile care vă vor așura activitățile zilnice, 3D Mini Me te provoacă să îți dezvolți creativitatea. Coliere, inele, brose, brățări, sistem șireturi pentru copii, suporturi pentru tabletă, telefon, cabluri, căști, mâner pentru mai multe plase le poți confecționa ușor. Cum?

1.Mai întâi ar trebui să faci rost de un model 3D. Noi îți recomandăm să încerci www.thingiverse.com 

Tehnologiei 3D Mini Me

sau www.myminifactory.com/category/fashion-and-accessories

Tehnologiei 3D Mini Me

sau https://cults3d.com/en/categories/jewelry

Tehnologiei 3D Mini Me

2. Odată ajuns pe site, te îndemnăm să introduci cuvântul obiectului dorit în motorul de căutare; 

3.Descarci modelul obiectului sau trimiți link-ul spre printare 3D la https://www.3dminime.ro/printare-3d/. Apoi alegi culoarea. În câteva momente vei primi prin e-mail o ofertă de preț. După acordul tău, echipa 3D Mini Me se va mobiliza să printeze obiectul în cel mai scurt timp.

Tehnologiei 3D Mini Me

 

Tehnologiei 3D Mini Me Tehnologiei 3D Mini Me tehnologiei 3D Mini Me tehnologiei 3D Mini Me

 

Contact 3D Mini Me Cluj: 

Telefon: +40 749 955 748

E-mail: [email protected]

[email protected]

Website

Facebook