5/5 din 1 review
3D Mini Me Cluj

3D Mini Me Cluj

3D Mini Me Cluj dorește să aducă momentele speciale și amintirile deosebite la dimensiuni tridimensionale. Fiind o premieră absolută în România, statuetele fotorealiste 3D sunt o modalitate nouă și inedită de a-i surprinde pe cei dragi nouă.

Momentele speciale, importante și unice din viața noastră pot fi înveșnicite printr-un mini ,,EU” simpatic și atrăgător. Un portret a unei familii fericite, fericirea a doi îndrăgostiți, ziua nunții, vestea că urmează să aduci pe lume o nouă viață, hobby-urile, talentele și pasiunile copiilor sau a celor dragi nouă, părinții sau bunicii adorabili, prietenii devotați pot fi surprinși cu un MiniMe.

Perfect pentru orice ocazie sau eveniment din viața noastră, ideal pentru orice vârstă, aceste statuete 3D originale vor bucura și vor surprinde deosebit de plăcut persoanele iubite. Fabricate după o tehnologie specială ce implică imprimarea unor straturi succesive de pulbere și adeziv care ,,construiesc” MiniMe-ul, tehnica este apreciată pentru precizia și exactitatea redării fiecărui detaliu. Conceptul 3D Mini Me pornește de la ideea că fiecare moment frumos din viața noastră trebuie să fie păstrat în ceva palpabil, care să ne amintească mereu de cele mai deosebite clipe sau persoane din viața noastră.

Dimensiunea printurilor 3D este în funcție de înălțimea persoanei la scara de 1:28, 1:18, 1:12,1:10, 1:9, 1:7, 1:6, 1:5. De exemplu: pentru o persoană cu înălțimea de 180 cm, la scara 1:10 printul Mini Me va avea dimensiunea de 18 cm. Termenul de execuție a fiecărui statuete este de 14 zile lucrătoare.

Servicii complete 3D

3D Mini Me ne oferă o varietate de servicii de printare 3D, concepute pentru toate tipurile de proiecte, indiferent dacă  avem nevoie de piese cu multiple detalii, de piese ușore, de machete cu rezistență mare ori rezistente la căldură:

Imprimare 3D
3D Mini Me dețin cele mai complexe servicii de printare 3D și prototipare din România, folosind, totodată, cele mai noi tehnologii de pe piață:

  • Selective Laser Sintering
  • ColorJet Printing
  • Stereolithography
  • Fused Deposition Modeling

Producție în serii mici
Producția de fabricație aditivă permite întreprinderilor să testeze piețele de produse evitând achizitia de echipamente costisitoare.

Materiale variate
Specialiștii 3D Mini Me creează modele CAD pe baza desenelor și ideilor noastre, dar se ocupă și de optimizarea, modificarea și repararea modelelor existente.

Consultanță și asistență
Echipa este gata oricând să ne ajute cu sfaturi personalizate pentru a face posibilă materializarea celor mai ambițioase proiecte.

3D Mini Me ne invită să trăim viața intens în dimensiuni tridimensionale!

Toate comenzile se preiau exclusiv online.

Informatii de contact

Numele locatiei: 3D Mini Me Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +40 749 955 748
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole