Partea a II-a a spectacolului de teatru-muzical Povestea Chitarei – „Sunete”

de | | 2 Minute

Trio Zamfirescu, pe scenă la a doua parte a spectacolului de teatru-muzical Povestea Chitarei – „Sunete”

După o primă reprezentație de succes la Cluj-Napoca a părții întâi de teatru-muzical Povestea Chitarei- „De la barock la rock”, se va juca și continuarea trilogiei de teatru-muzical – „Sunete”, vineri, 9 noiembrie, de la ora 20:00.

Spectacolul are loc la Sala Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” și se va concentra pe actorii principali, care își vor interpreta rolurile pe muzica live cântată de cei 3 chitariști ai Trio Zamfirescu.

Biletele sunt disponibile online, pe site-ul Kompostor.ro sau fizic la Agenția Teatrală din Cluj-Napoca.

Povestea Chitarei sau povestea copilului care vedea sunete și auzea culori

Spectacolul „SUNETE” are un scenariu gândit astfel încât spectatorul să poată urmări piesa fără să fie nevoit să vadă partea I.

Partea a II-a îl are în centru pe tatăl personajului din prima parte, aflat la vârsta copilăriei. Problema „medicală” cu care acesta se confruntă devine pretext pentru intervențiile muzicale ale Trio Zamfirescu. Personajului central i se detectează o boală stranie, care face ca el să audă doar sunete muzicale. Așadar el nu aude oamenii vorbind, ci îi aude cântând sau emițând sunete muzicale. Aici intervin muzicienii din spectacol, care folosi sunetele chitarelor pentru a sugera modul în care personajul (tatăl lui Albert copil) aude lumea.

Povestea Chitarei – „Sunete” este un spectacol de muzică și teatru, care bucură oameni – avându-i ca artiști principali pe cei 3 chitariști ai Trio Zamfirescu, 3 frați virtuoși ai chitarei clasice din România. Cei 3 muzicieni vor interpreta exclusiv compoziții proprii, astfel ia naștere un spectacol unic, în care muzica compusă și interpretată de 3 artiști importanți se îmbină cu teatrul și cu artele vizuale, într-o continuare a poveștii chitarei de la baroc la rock.

teatru-muzical Povestea Chitarei

Spectacolul este produs de Asociația Culturală PLAY cu sprijinul BIS Teatru.

Proiect co-finanțat de AFCN.