Târgul de Crăciun 2019 s-a încheiat. Bun venit, 2020!

de | | 3 Minute

Târgul de Crăciun 2019 s-a încheiat. Bun venit, 2020!

Sub sclipiri de luminițe au petrecut clujenii în Piața Unirii, cu întregul familion. Târgul de Crăciun 2019 s-a desfășurat sub îndemul “Familionul, familionul, hai la joc!” și aproape un milion de oameni au trecut în vizită în cele 5 săptămâni.

Jocurile și distracția au convins copiii și părinții să vină la cel mai frumos târg de Crăciun din România, să se încarce cu veselie și îndrăzneală și să se lase cuceriți de magia sărbătorilor. Așa că unii dintre ei s-au distrat în carusel sau pe patinoar, au alergat costumați în spiriduși, s-au înfruntat la diverse jocuri, au dezlegat mistere, au câștigat premii și s-au întâlnit cu însuși Moș Crăciun.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2019 | foto: Radu Pădurean
Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2019 | foto: Radu Pădurean

Zeci de copii și-au testat priceperea la atelierele din Căsuța Moșului, alții au stat la Gura Sobei și au ascultat povesti, au cântat și au dansat la Șezătoarea fermecată, sau și-au făcut fotografii cu personajele preferate din povești. Chiar dacă zăpada nu a fost prezentă prea mult, igluul urșilor, patinoarul, omul de zăpadă, bradul uriaș, dar și căsuțele cu bunătăți și mirosul de scorțișoară au creat atmosfera de iarnă mult așteptată.

Clujenii au cântat alaturi de Horia Brenciu, Subcarpați, Direcția 5, Ducu Bertzi și Narcisa Suciu, și au aplaudat tineri talentați care au urcat cu îndrăzneală pe scena târgului. Apoi au petrecut împreună în noaptea dintre ani, cu dans și voie bună.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2019 | foto: Radu Pădurean

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a situat anul acesta pe a opta poziție între cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, în urma votului publicului pe site-ul European Best Destinations, urcând cu 2 locuri față de anul trecut.

„Abia așteptăm să ne revedem la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, într-o ediție care promitem să fie cel puțin la fel de frumoasă, dar până atunci bucurați-vă de Piața Unirii și de oraș, cu ce are el mai frumos.” – Mihai Oprean, director târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Târgul de Crăciun 2019 a fost organizat de Bigtime Production și Club Arena.
Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj. 
Sponsori: Raiffeisen Bank
Parteneri principali: Europa FM, Coca-Cola, Compexit, Murfatlar, NTT Data, Orange, Edenia, EuropaTur, Nivea, Kotányi
Parteneri: BitStone, CTP, Iulius Mall, Blitz Imobiliare, Sykes Romania
Parteneri media: TVR, Itsy Bitsy, Cluj.com, Paprika Radio, Europeanbestdestinations.com, ClujLife, Clujul Cultural, EClujeanul, Monitorul de Cluj, Ziua de Cluj, Actual de Cluj, Ziar de Cluj, Radio Somes, Info Trafic, Gokid.ro, I.like.cluj, cluj4ever, cluju.ro, City News.


Comunicat de presă

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2019 | foto: Radu Pădurean
Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2019 | foto: Radu Pădurean