Târgul de Crăciun Cluj 2019 - Noutăți

Numărăm zilele până la aprinderea luminițelor din Piața Unirii, ce vor da startul sărbătorilor de iarnă. Târgul de Crăciun din Cluj Napoca se află anul acesta sub semnul jocului și a veseliei și va fi locul de adunare al întregului familion, începând cu 22 noiembrie. Calul cu coarne, omul de zăpadă din zaruri și domino joker îi vor întâmpina pe clujeni și pe turiștii curioși, pentru a-i introduce încet-încet în povestea Crăciunului...

Târgul de Crăciun își așteaptă vizitatorii, între 22 noiembrie și 31 decembrie, sub semnul jocului și a veseliei. Revin căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, patinoarul, Tramvaiul lui Moș Crăciun, serile de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițele de sărbători. Ediția 2019 aduce, însă, și câteva elemente de noutate față de anii precedenți.

Idei de Crăciun

Bucuriile stau adesea în lucruri simple, însă. De aceea, îmi și îți lansez provocarea de a reduce această risipă de Crăciun: atât pentru protejarea mediului, cât și pentru liniștea noastră – căci reducând risipa în general, reducem și risipa propriei energii în lucruri inutile...

Program Târgul de Crăciun Cluj | Recomandări 2019

Ca în fiecare an, Rudolf cel implicat în toate a pregătit o căsuță specială unde să poposească Moșul după ce termină turele zilnice cu tramvaiul. Și ca sa mai facă nițcai profit, și-a găsit și niște elfi chiriași care fac tot felul de jocuri și activități în căsuță. Pentru tot familionul, desigur.

De 3 ani avem un tramvai doar al nostru pe toată durata târgului - unul împopoțonat și ferchezuit ca un pom de Crăciun. Și mai e și harnic! Circulă pe linia 101, pe traseul Bucium–Gară, în fiecare zi din 22 noiembrie până în 30 decembrie. Puteți să dați o tură oricând între orele 16:00 și 19:00.

Temerari mici și mari, atențiune, atențiune! Sunteți cu toții convocați la Jo’COOL de Crăciun! Anul acesta, împreună cu Moșu’ 🎅 și ale sale ajutoare inventive, v-am pregătit o misiune specială și vă invităm să descoperiți misterele Târgului! Acceptați provocarea noastră?