Clujul va avea două Târguri de Crăciun în 2023

de | | 2 Minute

Clujul va avea două Târguri de Crăciun în 2023

Clujul întâmpină anul acesta sărbătorile de iarnă cu două Târguri de Crăciun organizate în inima orașului. Piața Unirii va deveni începând cu data de 24 noiembrie „Planeta Crăciun”, unde căsuțe iluminate și decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică și alte surprize vor încânta vizitatorii. 

De asemenea, pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, începând cu data de 1 decembrie, clujenii și vizitatorii orașului sunt invitați să exploreze căsuțele cu delicatese tradiționale și multitudinea de activități și spectacole, dar și patinoarul din locație. 

Ambele târguri vor putea fi vizitate până în data de 1 ianuarie 2024.

Clujul va avea două Târguri de Crăciun în 2023 (1)

„În perioada 24 noiembrie – 1 ianuarie, Piața Unirii va deveni Planeta Crăciun, acel loc magic din Univers în care te poți bucura zilnic de sărbătorile de iarnă. Iar ca aventura să fie completă, din data de 1 decembrie, te așteptăm la Târgul de Iarnă Cluj-Napoca , situat pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Acolo vei putea descoperi și trăi toate experiențele magice ale Planetei Crăciun și nu numai. Ce zici? Pornești cu noi în această călătorie?”, au transmis organizatorii. 

Anul acest Târgul de Crăciun din Cluj va fi organizat sub un nou concept de către UNTOLD (Fantesia Untold SRL, al cărei acționar este Untold Universe SA), care a anunțat că pentru următorii 5 ani, în Cluj-Napoca vor organiza două târguri de Crăciun: unul în Piața Unirii și unul pe Platoul Sălii Sporturilor. 

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca revine cu un nou concept magic. Nu-ți dăm prea multe detalii, dar să știi că va fi cu multe zâmbete, personaje noi și aventuri peste aventuri.”

Iar dacă anul 2023 aduce cu sine două târguri de Crăciun care vor transforma orașul într-un paradis festiv cu luminile sclipitoare și cu aroma îmbietoare a bunătăților tradiționale, nu râmâne decât ca noi, clujenii, și cei ce ne vor vizita în lunile de iarnă, să lăsăm stropii de magie ai Planetei Crăciun să ne acapareze inimile și să ne bucurăm de magia sărbătorilor de iarnă împreună. 


Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.