Idei cum să vă decorați casa de Crăciun

de | | 3 Minute

Cum să vă decorați casa de Crăciun?

Pregătirile pentru Crăciun includ – în afară de curățenie, pregătirea prăjiturilor și a bucatelor, și decorarea casei. Prin intermediul diferitelor decorațiuni și accesorii, magia Crăciunului va cuprinde fiecare colț al casei. Dacă încă stați pe gânduri să vă schimbați sau să vă completați decorațiunile din acest an, iată câteva inspirații pentru voi.

O bucată de natură pe ușă și pe masă

Parfumul și farmecul decorațiunilor naturale și Crăciunul se potrivesc de minune. Dacă ați ales varianta ecologică și planificați să decorați un pom de Crăciun artificial, alegeți elementele naturale pentru decor. Este deajuns să aveți un pic de imaginație și le puteți crea cu propriile mâini. Cu siguranță veți găsi destule materiale atunci când veți merge la o plimbare în natură. Câteva conuri sau alte elemente naturale sunt mai mult decât suficiente, la care adăugați câteva crenguțe de brad. Din aceste crenguțe, puteți crea o coroniță de Crăciun pentru ușă sau le puteți aranja foarte frumos într-o vază. Pe lângă un aspect de efect, acest moment de creativ vă va fi răsplătit și cu un miros plăcut de brad.

Fără lumânări nu se poate

Pe măsuța de cafea, pe comoda din dormitor sau dulăpiorul din hol, puteți alege un suport pentru lumânările de Crăciun. Preferați lumânările parfumate, din parafină, gel sau ceară de albine? Puteți alege aroma preferată, care va mirosi în toată casa.

Sfatul nostru: O gamă variată de accesorii pentru locuință puteți găsi în magazinul Vivre.ro. În plus puteți folosiți voucher Vivre la cumpărarea mobilierului, textilelor de casă, accesoriilor și decorațiunilor.

Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun

Decorațiunile de Crăciun fac parte din decorul mesei festive. Dacă încă nu serviți cina, acesta poate fi decorată cu o floare artificială sau un brad de Crăciun în miniatură. Cu siguranță veți dori să vă înfrumusețați masa și în timpul cinei din ajunul Crăciunului. Alegeți setul de farfurii și tacâmuri de sărbătoare pentru servirea mesei. Nu uitați să potriviți fața de masă cu șervetele de masă, care vor crea aduce o atmosferă și mai festivă. Pentru ca totul să se îmbine armonios, încercați să asortați elementele individuale de decor. De exemplu, în funcție de culoarea voastră preferată de Crăciun.

Doriți să fiți și mai originală? Luați câteva crenguțe mici de brad și introduceți-le într-un șervete de masă din textil sau șervețel de hârtie. De asemenea, puteți decora și paharele cu crenguțe de brad. Nu ar trebui să lipsească și o lumânare pe masa de Ajun. În acest caz, însă, pe lângă culoarea lumânărilor și a sfeșnicului în sine, gândiți-vă și la dimensiunile acestuia. Piesele prea mari ar putea ocupa mai mult spațiu și s-ar putea să fie în plus atunci când veți servi masa. Prin urmare, le puteți alege doar dacă aveți o masă suficient de mare. Așezați bucăți de scorțișoară întreagă sau fructe uscate în jurul lumânării, care completează estetic decorul și îi conferă un miros plăcut. Aveți copii mici? Pentru a evita riscul unui accident, cumpărați lumânări cu diodă LED.

Pentru confortul vostru

Înainte de a începe să pregătiți preparate tradiționale de Crăciun, uitați-vă prin bucătărie. Cu siguranță veți avea nevoie de ajutoare în bucătărie precum un robot de bucătărie nou sau poate un cântar electronic. Simțiți-vă liberă să vă oferiți un mic cadou de Crăciun în avans – fiecare gospodină harnică merită un mic răsfăț. Pe lângă ustensilele noi de bucătărie, puteți alege chiar și o mașină de spălat vase nouă sau un mixer. Sau poate aveți nevoie de oale și tigăi noi?

Pontul nostru: Toate acestea le puteți găsi în magazinul Flanco. Și dacă doriți să economisiți bani la cumpărături nu ezitați să folosiți un cupon reducere Flanco.

Atmosferă de Crăciun chiar și în dormitor

Dormitorul este locul care este adesea uitat atunci când decorați casa. Dacă așa se întâmplă și în cazul vostru, atunci răsfățați-vă și faceți o mică schimbare în acest an și creați-vă o atmosfera unică de Crăciun și în această încăpere. Pe lângă diversele decorațiuni, îl puteți completa cu o lenjerie de pat potrivită. Bucurați-vă de un somn liniștit în lenjerie de pat cu steluțe sau alte motive de Crăciun.


Articol publicitar [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]