Târgul de Cariere a început. Urmează Târgul de IT

de | | < 1 Minute

Târgul de Cariere a început. Urmează Târgul de IT.

Marți, 29 martie, a început, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, Târgul de Cariere. Peste 7.000 de tineri între 20 și 35 de ani sunt așteptați la acest târg care cuprinde atât locuri de muncă în Cluj, în țară dar și în străinătate, cât și workshopuri, și alte activități pe care le organizează companiile din România.

Tinerii sunt atrași de expozanți cu dulciuri, cafea, obiecte de destresare dar și cu obiecte de birotică.

Printre firmele pe care le-am găsit la acest târg se numără: Arvato Bertelsmann, Emerson, Genpact, Lidl, Yardi Systems, Absolute Jobs, Bombardier, Bosch, Bosch Rexroth, buw, E.ON Services, CSI România, Kaufland, McDonald’s, Office Depot, Porsche Engineering, Steelcase, Sykes, Welocalize, Accesa, Intacct Development, Accenture, Coresystems Software, Garmin, Moqups, msg systems Romania, National Instruments, Porsche Engineering, Siemens, dar și alte firme mari din România.

Accesul pentru candidați este gratuit atât la Târgul de Cariere Cluj Global și la Târgul de Cariere în IT, cât și la seminariile și competițiile din cadrul celor două evenimente. Evenimentul are loc în perioada 29-30 martie la Sala Polivalentă între orele 10:00-16:00, iar Târgul de IT se va derula în 31 martie și 1 aprilie, tot la Sala Polivalentă, între orele 10:00-16:00.