Tania’s Waffles: deserturile belgiene au cucerit Clujul

de | | 2 Minute

Ne place sa calatorim fiindca, pe drum ne (re)descoperim pe noi insine. Intampinam tot felul de provocari, suntem pusi in situatii cu care nu ne-am mai confruntat pana acum si invatam sa ne adaptam regulilor si cutumelor unor culturi despre care, poate, am citit doar in carti. Calatorim pentru a ne intelege locul in aceasta lume imensa si pentru a experimenta Noul, Ineditul. Calatorim fiindca suntem curosi sa aflam ce se afla dincolo de zona noastra de confort si ne dorim sa evadam din monotonie si sa invatam despre noi, despre ceilalti…

Aceasta este si povestea lui Titus si a Teodorei, doi tineri din Cluj, care intr-una din calatoriile lor au descoperit o idee de afacere in cel mai neasteptat loc, intr-o patiserie. Aceste delicatese i-au cucerit pe loc, si intorsi in Cluj, au incercat sa regaseasca gustul vacantei, insa fara succes. Cum nu au gasit in oras niciun local care sa pregateasca aceste deserturi specific belgiene s-au gandit sa le prepare chiar ei si apoi sa le imparta si cu restul clujenilor. Asa a aparut Tania’s Waffles, locul unde deserturile sunt ridicate la rang de arta, atat din punct de vedere estetic, cat si (cel mai important aspect) al gustului.

Tania's Waffle: deserturile belgiene au cucerit Clujul

Cum sunt o mare amatoare de dulciuri, n-am putut sta deoparte si am incercat vafele de la Tania’s Waffles. Descoperirea acestui loc nu a fost lipsita de peripetii, dar poate tocmai acest lucru a sporit bucuria si incantarea de a gusta minunatele vafe pufoase.

Fiindca nu m-am putut decide asupra unui singur fel (ar fi si greu din moment ce sortimentele sunt numeroase si toate suna absolut delicios: Tania’s Waffles, French Waffles, American Waffles, vafe cu cioclata, crema de branza sau banane si unt de arahide, biscuiti oreo, diferite arome de inghetata si fructe) am comandat French si American Waffles, iar combinatia a fost dintre cele mai fericite: gustul dulce-sarat, satios al untului de arahide si banane in combinatie cu aroma cremoasa a ciocolatei topite m-a cucerit intr-atat incat nu am reusit sa ajung acasa cu portiile intregi.

Tania's Waffle: deserturile belgiene au cucerit Clujul

Vafele sunt proaspete, preparate pe loc si credeti-ma ca pofta creste pe masura ce veti incepe sa simtiti in aer aroma pufoaselor deserturi. Daca doriti puteti sa le asezonati cu o limonada cu gheata, un fresh sau cu soare, un chaise-lounge in gradina sau pe balcon si o carte.

Tania's Waffle: deserturile belgiene au cucerit Clujul

Nu pot decat sa va recomand sa mergeti la Tania’s Waffles sa gustati aceste deserturi si abia apoi veti intelege si entuziasmul meu in ceea ce priveste acest mic colt de rai al dulciurilor.

Contact
Adresa: str Alexandru Vaida-Voievod, nr 53B, in incinta Iulius Mall Cluj
Telefon: 0755183297
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/TaniasWaffle