Swimathon 2014: InfoTarfic a strâns peste 10.000 de lei pentru Dorel

de | | 2 Minute

Swimathon 2014: InfoTarfic a strâns peste 10.000 de lei pentru Dorel

InfoTrafic a participat pentru a patra oară la Swimathon, evenimentul de strângere de fonduri organizat de Fundaţia Comunitară Cluj. Reprezentantul InfoTrafic, Dan Chiuzbăian, a înotat într-o oră 56 de lungimi de bazin, iar echipa Cloud Troopers, care s-a alăturat proiectului nostru, a reuşit să „bifeze” 61 de lungimi.

Pe 15 septembrie 2014, Dorel a început ultimul an de liceu. Este acum mai aproape ca niciodată de îndeplinirea visului său, acela de a avea o meserie, pentru a se întreţine, pe sine şi pe familia sa. InfoTrafic a reuşit să strângă la Swimathon 7.924 de lei pentru Dorel, de la 15 donatori, cărora le mulţumim pentru că s-au alăturat proiectului nostru şi pentru că au crezut în tânărul pe care noi îl susţinem. Mulţumim sponsorilor, mai ales celor care au fost alături de noi în fiecare an, la fiecare ediţie Swimathon: Dalimar, Napoca Software, Distral, Business Concept, Netlogiq, Europa Conflorea, QSound Soft. Nici echipa Cloud Troopers, care a înotat pentru Dorel alături de reprezentantul nostru, nu s-a lăsat mai prejos, reuşind să strângă 3.000 de lei. Astfel, am reuşit împreună să mobilizăm 10.924 de lei, fonduri care îl vor ajuta pe liceanul nostru să îşi termine şcoala şi să înceapă o viaţă nouă, ca adult, pe propriile picioare. Întreaga poveste a lui Dorel o puteţi găsi pe site-ul nostru, swimathon.infotrafic.biz.

Sute de susţinători au contribuit la mobilizarea a peste 100.000 de lei, la Swimathon 2014, din care 25.000 de lei au fost plătiţi la faţa locului. Au fost înscrise 19 proiecte, fiind implicaţi 220 de înotători şi mai mult de 800 de susţinători activi. Înotătorii au parcurs, împreună, circa 117 kilometri – 338 lungimi de bazin, într-o atmosferă generală de bună dispoziţie şi de generozitate. Cea de-a şasea ediţie Swimathon a avut loc pe 5 iulie 2014, la Complexul de Nataţie “Universitas” al Universităţii “Babeş-Bolyai”.