Sustine Asociatia Clujul Vazut Altfel – redirectioneaza 2% din impozitul anual

de |

Sustine Asociatia Clujul Vazut Altfel – redirectioneaza 2% din impozitul anual.
Descarca formularul 230 de aici pentru a sprijini miscarea noastra, contribuind cu 2% din impozitul pe venit. Va multumim anticipat pentru sprijinul acordat!

Judetul Cluj este o sursa inepuizabila de comori: traditii, obiceiuri, oameni deosebiti, obiective turistice si locuri care iti ajung la suflet. ,,Clujul văzut altfel: 422 sate, 75 comune, 5 municipii, 1 oraș” este un proiect initiat de Cluj.com si Asociatia Clujul Vazut Altfel, al carui scop este explorarea si promovarea tuturor localitatilor din judetul Cluj, de la marile orașe, până la cele mai mici sate și cătune.

Astfel, prin intermediul unei ample actiuni de voluntariat, care a implicat peste 150 de voluntari (fotografi si redactori), in toamna anului 2014, Asociatia Clujul Vazut Altfel a reusit sa exploreze peste 200 de sate aflate in judetul Cluj. Voluntarii au stat de vorba cu oamenii din sate, au cautat informatii despre aceste locuri si traditii deosebite aflate in judetul nostru, le-au imortalizat in fotografii de actualitate. Ne dorim sa promovam aceste lucruri si sa dezvoltam potentialul turistic si cultural al satelor clujene. O parte din rezultatele eforturilor noastre pot fi descoperite aici: http://cluj.com/judetul-cluj/

De asemenea, obiectivele cu potential cultural-turistic descoperite de catre voluntari in deplasarile lor sunt promovate si in paginile revistei bilingve City Guide Cluj-Napoca.

Pe langa implicarea in calitate de voluntari, in cadrul Asociatiei, fiecare dintre voi poate contribui intr-un mod foarte simplu la sustinerea Asociatiei Clujul Vazut Altfel, si anume prin redirectionarea a celor 2% din impozitul anual. Acest lucru nu va costa nimic, suma in cauza fiind distribuita in mod automat oricum, in cazul celor care nu isi exprima preferintele pana la data limita de depunere a formularelor: 15 mai 2016. 

Daca iubiti orasul si judetul Cluj si doriti sa contribuiti si sa sprijiniti intr-un mod concret activitatile intreprinse de asociatia noastra, puteti face acest lucru fie ca voluntar (urmatoarele deplasari in sate le vom organiza in lunile iunie-iulie 2016, in functie de posibilitati si organizare), fie prin redirectionarea a 2% din impozitul anual inspre Asociatia Clujul Vazut Altfel. Sumele primite astfel se vor folosi pentru: organizarea deplasarilor viitoare (transport, cazare voluntari), prelucrarea si introducerea materialelor pe site-ul cluj.com, traducerea acestora (engleza, maghiara, franceza) + organizare evenimente cultural-turistice. Cei care doresc, vor primi din partea Asociatiei un raport financiar care sa indice modul de utilizare a acestor fonduri.

Redirectionarea celor 2% se poate face foarte simplu: prin completarea cererii de redirectionare 2%. Aceasta poate fi completata la sediul redactiei Cluj.com (str. Mihai Eminescu, nr. 7, L-V: 09:30 – 17:30) sau ne puteti contacta la adresa de e-mail office@cluj.com sau la telefon 0264 546 789 si ne putem intalni cu dvs. acolo unde va este mai convenabil. De asemenea, puteti downloada formularul de aici, daca doriti sa il completati inainte de a ne intalni.

Sustine Asociatia Clujul Vazut Altfel – redirectioneaza 2% din impozitul anual!
Ne puteti contacta pentru orice alte intrebari. Va asteptam cu drag la noi!

satul Măguri, comuna Măguri Răcătău, județul Cluj cetatea bologa, comuna poieni, judetul cluj

Pensiunea Iubu - Lucian Blaga, Valea Draganului, comuna Poieni, Cluj

Satul Marisel Cluj - Clujul vazut altfel - Fotograf Robert Paul Igna (61)


Comentarii