Super Alimentele – un prieten de nădejde

de | | 2 Minute

Super Alimentele – un prieten de nădejde

Poate denumirea de ,,super alimente” vă duce cu gândul la super-eroi şi fie deveniţi curioşi, fie sceptici. Realitatea este că, într-un secol al vitezei, e tot mai greu să fim atenţi la sănătatea noastră. Privind rafturile cu alimente, ne întrebăm adesea ce opţiuni sănătoase avem? Am descoperit, iată, un răspuns. Samsara Foodhouse, un restaurant plin de viaţă, a adunat de prin lume cele mai sănătoase alimente. Rezultatul? Super Alimente care înclină balanţa în favoarea organismului nostru!

Avem, de exemplu, super alimentul neurotonic – hrană pentru creier, Mental Clarity. Acesta conţine Brahmi, aliment care tonifiază creierul, stimulează memoria şi induce o stare de atenţie calmă, care nu agită organismul aşa cum fac stimulenţii clasici (cafeaua). Pe lângă Brahmi, se adaugă Reishi (,,elixirul imortalităţii”), Gingko – antioxidant, benefic pentru circulaţia creierului şi Triphala (,,trei fructe”), a cărei formulă a rămas neschimbată de mii de ani! Mental Clarity poate părea o simplă băutură la o primă vedere. Dar e, de fapt, un Super Aliment!
samsara cluj

Sau, poate, preferaţi un tonic pentru construirea masei musculare? Green Stamina conţine Ginseng, agent anti-îmbătrânire, stimulent şi relaxant al sistemului nervos, care îmbunătăţeşte tonusul muscular şi rezistenţa la factorii stresori, Maca, revitalizant, reglator hormonal şi afrodisiac, Spirulina – tonifiant, îmbunătăţeşte calitatea sângelui şi a ţesuturilor şi Tribulus, stimulent al sistemului hormonal, revigorant, folosit de atleţi pentru creşterea masei musculare şi a forţei fizice.

Un Super Aliment coborât parcă din rai, care contribuie la înfrumuseţarea pielii, longevitate, regenerare şi imunitate, este Heaven Drops. Acesta conţine celebrele fructe de goji, cu cel mai înalt nivel de antioxidanţi, Schisandra (,,fântână a frumuseţii”) – cu proprietăţi rejuvenante, tonice şi regenerative şi Dong Quai, supertonic al sistemului circulator.

samsara cluj

Sau poate, pentru detoxifiere şi hipertensiune optaţi pentru Kamboucha, denumită de chinezii antici ,,elixirul sănătăţii eterne”? Mai amintim Berea de ghimbir sau siropul de cătină şi vă lăsăm cu promisiunea că veţi descoperi adevărate comori în rândul super alimentelor!

Corpul nostru are nevoie şi merită mai multă atenţie şi răsfăţ. Iar Super Alimentele devin cu siguranţă cei mai buni prieteni ai săi. Le găsiţi  in Cluj, la Samsara Foodhouse, pe strada Stefan Ludwig Roth, nr.5!…
Rămâneţi sănătoşi!

Iulia Marc
Redactor Cluj.com