Sufrageria din Parc ne invită la citit!

de | | 2 Minute

Sufrageria din Parc ne invită la citit! 

Avantajul unui loc de muncă aflat în zona centrală a orașului este, de exemplu, faptul că îți permiți câte o scurtă plimbare prin Parcul Central în pauza de masă 🙂 Azi, chiar și privit de la o mică distanță, parcul părea diferit. Emana bucurie, energie și culoare.

Ajunși pe alei, observăm copii – mai mulți decât de obicei, le auzim bucuria din glasuri (ce sunete plăcute!) și zâmbim instant când recunoaștem muzica din fundal: melodiile copilăriei. În Parcul Central, personajele principale sunt copiii. În perioada 1-5 iunie se desfășoară Festivalul LollyBoom, cu activități specifice destinate copiilor, dar și părinților: ateliere de creație, dans, teatru, magie, proiecții de film, escaladă, etc.

sufrageria din parc cartile pe fata cluj

Oaza noastră de relaxare se află dincolo de o mică-mare tablă de șah în jurul căreia se învârtea un micuț. E sufrageria din parc, care ne îmbie să citim, să facem o pauză, să ne bucurăm de lectură chiar acolo, în Parcul Central. Alături de simpatica sufragerie, care e dotată cu mai multe volume pe care le putem răsfoi, în „parcare” se află Biblioteca (Mobilă) Județeană Octavian Goga și, în spatele rafturilor de cărți, Minorswing mobilează spațiul cu vreo 15 hamace!

Mai mult, dacă alegi să te relaxezi în sufrageria lecturii și vrei să îți faci o poză cu o carte pe față, a doua zi vei primi cadou (deci gratuit!) cartea „Cărțile pe față”, personalizată cu poza ta pe copertă. Cititul devine tot mai tentant!

Am fost, am zâmbit, ne-am ales cărțile din biblioteca sufrageriei, ne-am făcut câte o poză și dăm vestea mai departe: de azi și până duminică, între orele 10:00 – 21:00, sufrageria din parc își așteaptă cu drag musafirii.

Iulia Marc
Redactor Cluj.com

sufrageria din parc cartile pe fata cluj