Studenții se pot înscrie GRATUIT în programul de leadership „LEADERS Explore”

de | | < 1 Minute

Studenții se pot înscrie GRATUIT în programul de leadership „LEADERS Explore”

Vrei să descoperi teritorii neștiute ale personalității tale? Vrei un plan de acțiune pentru viața reală? Vino la LEADERS Explore pentru studenți pentru a-ți accesa resursele și a lua decizii în cunoștință de cauză: www.leaders.ro/student. Începe călătoria esențială dezvoltării tale!

Înscrie-te și fii unul dintre cei 80 de exploratori bursieri din București, Cluj sau Timișoara. La LEADERS Explore pentru studenți vei avea alături traineri cu experiență, lideri inspiraționali și instrumentele psihometrice esențiale acestei etape de dezvoltare.

La sfârșitul programului, vei primi certificarea de explorator, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite. Know Yourself: www.leaders.ro/student!

Programul Leaders Explore pentru studenți este un program gratuit, destinat studenților din universitățile din toată țara. Intră și tu în comunitatea tinerilor de elită!

Înscrierile din Cluj-Napoca se fac online până cel târziu pe 30 octombrie 2017, completând un formular de aplicație. În urma analizării acestor aplicații, studenții vor fi anunțați dacă au fost selectați pentru a participa gratuit în program.

Foto: Fundația Leaders