Străzile din jurul Parcului Central vor fi modernizate

de | | 2 Minute

Străzile din jurul Parcului Central vor fi modernizate

Lucrări de modernizare la diverse străzi din oraș sunt anunțate în mod regulat de către autoritățile locale. Străzile din jurul Parcului Central au însă un rol special în estetica acestei zone atât de îndrăgite de clujeni și vizitate de către turiști.

Așadar, vestea este într-adevăr bună: viceprimarul Dan Ștefan Tarcea anunța marți, 22 mai 2018, faptul că strada Arany János, strada Cișmigiu și strada Nuferilor intră în reparații (de miercuri, 23 mai).

Valoarea totală a investiției este de 2.994.000 lei + TVA și este suportată din bugetul local. Ne cerem scuze locuitorilor și participanților la trafic pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor. – Dan Ștefan Tarcea

Strada Arany János este una dintre cele mai boeme ale Clujului, având de-o parte Parcul Central și găzduind de cealaltă parte clădiri emblematice și pitorești: Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică UBB, casa în care a trăit Onisifor Ghibu, casa în care s-a născut Sinor Denis și alte case vechi ce dau străzii un aer aparte. Le puteți admira înșirate aici » Frumoasele clădiri de lângă Parcul Central.

Străzile Cișmigiu și Nuferilor fac legătura dintre str. Cardinal Iuliu Hossu înspre str. Arany János.

Foto: FB Dan Ștefan Tarcea (foto stradă) & Cluj.com (foto clădiri & parc)

frumoasele clădiri de lângă parcul central
Strada Arany János văzută dinspre Parcul Central (în partea dreaptă a fotografiei)

frumoasele clădiri de lângă parcul central
Clădiri de pe str. Arany János.
frumoasele clădiri de lângă parcul central facultatea de chimie ubb cluj
Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică UBB.