Specificul unui local de cartier

de | | 3 Minute

Cand ne gandim sa iesim undeva pentru a ne petrece o seara alaturi de prieteni, cei mai multi dintre noi ne gandim la centrul Clujului. Aici, pulsul orasului e exprimat in multitudinea de localuri, fiecare cu specificul sau si cu oportunitatile de petrecere a timpului liber pe care le ofera.

O experienta diferita poti sa ai, insa, intr-un local de cartier, un spatiu in care oamenii se simt si sunt mai aproape de casa. Si de ce sa nu optezi pentru ceva mai mult decat un simplu local, de ce sa nu alegi un loc in care ti se ofera sansa sa chiar faci ceva activ pentru a te simti bine?

In Marasti, o comunitate frumoasa s-a format la Corner Biliard & Snooker (str. Iazului 21, colt cu str. Bucuresti). Poate e atmosfera de familiar care isi spune cuvantul si ii face pe oameni sa lase ,,garda” jos – aici e relaxare, aici fitele nu isi au locul, aici nu trebuie sa fii cool.
La Corner gasesti o comunitate, gasesti pasiune pentru joc si sport, gasesti o atmosfera familiara si placuta. In plus, preturile sunt accesibile – si stim toti ca acest lucru conteaza, mai ales daca planuiesti o sedere mai indelungata.

Corner Biliard and Snooker

Datorita clientilor fideli, cei care revin aici in mod regulat, Corner Biliard & Snooker este locul ideal in care poti juca biliard cu prietenii si cunoscutii tai, dar totodata gasesti si alti oameni pasionati si dornici sa isi testeze abilitatile cu cei din jur.

Dupa numele localului, stii la ce sa te astepti: vei putea sa joci biliard sau snooker. Exista insa si alte optiuni, cu siguranta la fel de atractive, cum ar fi ping pong sau darts. E distractiv – chiar si pentru niste incepatori (cum suntem noi)!

Corner Biliard and Snooker

Corner Biliard and Snooker

Clujul ne ofera numeroase optiuni de petrecere a timpului liber, exista nenumarate localuri, exista la fel de multe spatii tocmai cu acest specific, unde poti juca biliard, snooker, darts sau ping pong. Cum ne alegem preferatele, ce ne face sa revenim intr-un loc?

E palpitant sa explorezi, sa descoperi mereu si mereu locuri noi, insa de multe ori vrei sa te simti doar intre prieteni, sa iesi din casa fara a iesi din zona ta de confort. Iar cand gasesti un astfel de loc, care in plus iti ofera si optiuni de a petrece acel timp intr-un mod activ si distractiv, vei reveni din nou si din nou.

Daca esti din Marasti sau in trecere si vrei sa descoperi un astfel de loc, fa o oprire la Corner Biliard & Snooker!…

CONTACT
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website: www.corner-biliard.ro
Facebook: facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

PROGRAM
Luni – Duminica: 12:00 PM – 12:00 AM