Un spațiu de cowork #altfel: confort și creativitate la The Guild Hall

de | | 3 Minute

Un spațiu de cowork #altfel: confort și creativitate la The Guild Hall

Fenomenul de coworking cunoaște o extindere vastă, de aceea ne-am zis că e musai să vă prezentăm un spațiu de cowork din Cluj, unul dintre cele mai noi și prietenoase. Știm deja că latura ludică și distractivă a locului este o atracție semnificativă, de aceea privim lucrurile din altă perspectivă. Ne gândim cu drag la fiecare loc care își pune amprenta asupra Clujului și a locuitorilor săi.

Spațiu de cowork

The Guild Hall facilități pentru profesioniști și pasionați

Pasiunea este cea care în prezent constituie baza multor profesii. De aceea, multe dintre ele sunt mai libertine. Destul de mulți clujeni lucrează de acasă. Iar condițiile de acasă nu sunt întotdeauna în concordanță cu eforturile intelectuale la care suntem supuși. Mai mult, lipsa interacțiunii este un minus în ceea ce privește capacitatea noastră de dezvoltare și de funcționare în parametri normali.

The Guild Hall este un spațiu de cowork care se adresează nevoilor persoanelor care lucrează de acasă. Un cadru cu totul aparte, conturat de o cromatică prietenoasă stimulează capacitățile intelectuale și oferă confortul psihic și fizic necesar unei munci productive. Spațiile generoase creează o stare de libertate care permite libera exprimare și contribuie la stimularea creativității.

#1. Internet de mare viteză

Mediul online este cauza dezvoltării acestui fenomen. Lipsa unei conexiuni rapide poate îngreuna în mod drastic orice activitate, așa că spațiul de cowork de la The Guild Hall este amenajat cu toate dotările necesare unei conexiuni Wi-Fi de mare viteză. Se asigură astfel optimizarea eficientă a timpului de lucru.

Guild

#2.Locație centrală, dar liniștită

Accesibilitatea este un punct pe care acest spațiu de cowork de la The Guild Hall îl respectă cu strictețe. Poziționat pe strada Samuil Micu la nr. 4, locația permite accesul facil din/în orice zonă a orașului, indiferent de modalitatea de transport pentru care optezi.

Spațiu de cowork

#3. Rezervarea unui loc

Fie că vorbim de un loc preferat de unde să lucrezi, fie că îți place să ieși din rutină, la spațiul de cowork de la The Guild Hall te poți bucura de garanția disponibilității locului cu care reușești să te conectezi emoțional, pe care îl poți transforma astfel, în propriul tău birou din oraș.

Spațiu de cowork

#4.Băuturi gratis

Odată intrat în spațiu de cowork de la The Guild Hall, te poți bucura de libertatea de a-ți procura orice fel de băutură gratis, din zona special dedicată lor. Iar dacă ai un regim alimentar strict, trebuie să știi că aici ești bine primit cu propriile băuturi (alcoolice sau non-alcoolice), sau chiar cu propria mâncare, fie de acasă, fie cumpărată/comandată de oriunde din oraș.

Guild

#5.Acces la board games

O zi de lucru încheiată cu succes poate fi sărbătorită cu doza necesară de relaxare și deconectare. Jocurile de societate și programele pe care The Guld Hall le organizează în acest sens pot constitui pretextul ideal pentru socializare și inducerea unei bune dispoziții. În cadrul taxei de acces în spațiu îți este pus la dispoziție orice joc din colecția amplă, asta dacă reușești să te decizi măcar asupra unuia.

Guild

Date de contact

Adresă: Strada Samuil Micu nr. 4
Telefon: +40-264-700704
Mail: [email protected]
Website | Facebook | Instagram

Program:
Lu – Vi: 10:00 – 22:00
Weekend: 14:00 – 22:00