5/5 din 2 reviews
The Guild Hall

The Guild Hall – board games, spațiu de cowork și săli de conferințe

The Guild Hall este un loc destinat pasionaților de board games, socializare, dar și celor care lucrează de acasă și preferă să o facă într-un loc mai dinamic.

Un loc destul de recent deschis pentru clujeni, The Guild Hall ne provoacă la relaxare și socializare. Acesta se adresează pasionaților de jocuri care vor să petreacă timpul liber într-un mod cât mai relaxant, iar aici nu este vorba despre jocurile digitale, ci despre jocurile de societate (board games, tabletop games) care te îndeamnă la interacțiune directă.

Cum funcționează?

The Guild Hall îți pune la dispoziție peste 100 de jocuri, de diferite complexități, deschise la locație. Tot ce trebuie să faci e să ceri jocul pe care dorești să îl încerci, sau să rogi personalul să îți recomande unul.

Nu trebuie să știi deja regulile, nici să petreci minute în șir citind regulamentul. Echipa The Guild Hall îți va explica regulile oricărui joc deschis la sală. Dacă un joc nu te-a convins, sau dacă numărul jucătorilor s-a schimbat pe parcurs, îl poți oricând înlocui cu oricare altul. De asemenea, multe din jocurile deschise la locație se regăsesc și pe rafturile magazinului, iar în caz că vrei să cumperi un joc ce nu se găsește în stoc, cei de la Guild Hall vor face tot posibilul să îl comande pentru tine.

Pe lângă accesul la jocuri, în prețul intrării este inclus și consumul nelimitat de apă și băuturi calde din partea casei. Jocurile pot crea dependență, motiv pentru care ele pot dura mai mult decât îți propui inițial. De aceea, echipa îți oferă posibilitatea de a-ți aduce propria mâncare sau băutură (alcoolică sau non-alcoolică), ori să comanzi ceea ce-ți dorești de la restaurantul tău preferat.

The Guild Hall 03.19

Un loc confortabil pentru cei care lucrează de acasă

Fiind un loc liniștit, decorat modern și având o atmosferă confortabilă, spațiul îți permite o bună concentrare asupra muncii intelectuale. Dacă lucrezi de acasă, dar simți nevoia de o schimbare și vrei să îți desfășori activitatea într-un spațiu relaxant, cu o conexiune de internet de calitate și o băutură caldă lângă tine, atunci The Guild Hall este locul ideal.

Săli pentru conferințe

Spațiul dispune și de săli de conferințe, de 10, 20 și 70 locuri. Acestea sunt dotate cu display-uri mari, video proiector, boxe și microfoane. Indiferent dacă vorbim de o ședință în cadrul companiei, o conferință, un workshop sau orice fel de eveniment, la The Guild Hall vei găsi săli potrivite pentru fiecare tip de eveniment, cu posibilitatea de a include coffee breaks sau catering extern în formatul evenimentului.

Evenimente private / Team Buildinguri

Cauți o oportunitate de a-ți sărbători ziua de naștere într-un mod inedit, de a organiza team building-uri sau evenimente pe diferite teme? The Guild Hall sunt deschiși la propunerile tale!
Mai mult, săptămânal ai ocazia să participi la o serie de evenimente tematice interesante.

Date de contact

Adresă: Strada Samuil Micu nr. 4
Telefon: +40-264-700704
Mail: [email protected]
Website | Facebook Instagram

Program:
Lu – Vi: 10:00 – 22:00
Weekend: 14:00 – 22:00

Informatii de contact

Numele locatiei: The Guild Hall – board games anticafe și spațiu de cowork
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Strada Samuil Micu nr. 4 cluj-napoca
Telefon: +40-264-700704
Orar: Luni - Vineri: 10:00 - 22:00
Sâmbătă - Dyminică: 14:00 - 22:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Adela
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole