De ce să achiziționezi o soluție SFA?

de | | 2 Minute

De ce să achiziționezi o soluție SFA?

SFA reprezintă o soluție software de care orice agent de vânzări are nevoie. Această soluție vine în ajutorul agenților de vânzări, automatizându-le întregul proces de vânzare. Dacă înainte agenții de vânzări erau nevoiți să ia comenzile într-un mod clasic și greoi, folosind pixul și hârtia, de acum, folosind o soluție de tip SFA tot acest proces se automatizează.

Această soluție îi ajută pe aceștia să preia comenzile cu ajutorul unui dispozitiv cu sistem de operare Android (telefon sau tabletă). Totodată pot realiza și încasarea direct la client cu posibilitatea de tipărire a chitanțelor, folosind o imprimanta termică.

Optimall SFA, dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS, ajută agenții de vânzări să își eficientizeze munca încă din anul 2003. Optimall SFA este compusă din 3 elemente conectate între ele: aplicația Back Office, aplicația mobilă și interfața cu programul de gestiune al companiei. Aplicația Back Office se va instala pe calculatorul companiei cu ajutorul căreia putem vedea mereu unde se află agenții noștri de vânzări, ce clienți au vizitat, câte comenzi au realizat, câte încasări au realizat etc. Interfața cu programul de gestiune al companiei joacă și ea un rol important deoarece toate produsele vor fi sincronizate în timp real,iar comenzile și încasările vor ajunge direct în ERP-ul companiei la doar un click distanță.

Pe lângă aplicația destinată agenților de vânzări, Optimall by AROBS vine în ajutorul companiilor care dețin unul sau mai multe depozite și care își doresc să automatizeze tot fluxul de muncă realizat în acesta. Această soluție se numește Optimall WMS (Warehouse Management System) și funcționează cu ajutorul unui sistem informatic bazat pe coduri de bare.

Pentru mai multe informații detaliate și o ofertă de preț personalizată în funcție de specificul companiei tale, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil și te vom ajuta să îți automatizezi forța de vânzare, cât și fluxul de lucru din depozit.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.