Ce activități poți gestiona cu un soft HR și un soft de salarizare performant

de | | 2 Minute

Atât un soft HR, cât și un soft salarizare au devenit două dintre instrumentele din ce în ce mai dorite de companii pentru a gestiona în format digital procedurile de resurse umane. Schimbările care au survenit în ultimul an, ne-au făcut să conștientizăm avantajele pe care le are tehnologia și cum ne poate ajuta să eficientizăm timpul. Chiar dacă pentru domeniul HR soluțiile digitale de gestionare a activității nu sunt o noutate, contextul actual le-a determinat să li se acorde o importanță mai mare, transformarea digitală având un ritm mult mai accelerat în ultima perioadă. Dacă încă nu te-ai decis să apelezi la o soluție software pentru că nu știi ce activități poți automatiza cu ajutorul ei, te invităm să consulți lista de mai jos:

1. Folosește un soft HR pentru a administra digital documentele angajaților

Centralizezi toate actele angajaților: acte de identitate, diplome și adeverințe profesionale, contracte de muncă, anexe și acte adiționale, certificate medicale etc. Un soft HR este, în fapt, un dosar electronic în care colectezi toate documentele angajaților. Le accesezi foarte ușor și rapid oricând ai nevoie, chiar și dacă lucrezi de acasă. Mai mult, primești notificări la înregistrarea oricărei acțiuni noi, chiar și când documentele expiră/trebuie reînnoite.

2. Folosește un soft salarizare pentru calcularea și gestionarea salariilor

Automatizarea calculelor salariale te va scăpa de multă muncă. Un soft salarizare colectează datele contractuale și cele de pontaj ale angajaților. Pe baza lor, în conformitate cu reglementările legislative se realizează lunar fiecare calcul salarial. Softul permite automatizarea calculelor pe baza informațiilor din sistem.

3. Generează documente și rapoarte

Întocmirea manuală a contractelor sau a adeverințelor consumă mult timp. De aceea, atât un soft HR, cât și un soft salarizare poate genera documente, pe baza unor template-uri care au fost predefinte în momentul implementării softurilor. În aceeași măsură, softurile te ajută să generezi rapoarte, simple sau complexe, în funcție de nevoile existente. Ele se pot personaliza astfel încât, pentru fiecare situație în parte să alegi elementele pe care dorești să le supervizezi, pentru a ști ce măsuri trebuie adoptate.

UCMS by AROBS îți oferă două soluții integrate, inovatoare, cu 25 de experiență

Soluțiile oferite de UCMS by AROBS sunt destinate managementului resurselor umane și al salarizării, având o expertiză în domenii foarte variate. True HR și dp-Payroll sunt două soluții performante ce dețin funcționalități complete și complexe pentru a ușura cât mai mult munca departamentelor de resurse umane. Soluțiile se pot personaliza pe nevoile fiecărei companii. Află mai multe informații despre soluții la [email protected] sau la numărul de telefon: 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.