Eficientizează procesul de livrare folosind un sistem TMS

de | | 2 Minute

Sistem TMS

Cum ar fi ca la doar 1 click distanță să știi unde se află șoferii tăi livratori? Un sistem TMS (Transport Management System) reprezintă o soluție care optimizează rutele șoferilor livratori. Optimall Logistic, o soluție de tip TMS, te ajută să ai o imagine clară asupra întregului proces de livrare. Față de alte soluții, aplicația Optimall Logistic se diferențiază prin faptul că e foarte ușor de utilizat iar beneficiile sunt imediate.

Optimall Logistic este formată din 2 elemente: Optimall Logistic WEB și Optimall Logistic Mobile. Optimall Logistic WEB se va interfața cu sistemul de gestiune pentru a prelua toate informațiile necesare, aceasta fiind o soluție destinată dispecerilor de transport. Optimall Logistic Mobile va fi folosită de către șoferii livratori care efectuează zilnic rute la clienți. Aceasta se va instala pe un smartphone cu sistem de operare Android cu ajutorul căruia șoferii vor primi informații în timp real despre comenzile ce trebuie livrate.

De ce să folosești soluția Optimall Logistic?

  1. Generezi încasările direct în aplicație fiind posibilă printarea chitanțelor;
  2. Reduci semnificativ costurile de întreținere cu flota;
  3. Integrarea imediată și completă a șoferilor noi pe rutele de livrare;
  4. Utilizezi eficient resursele logistice;
  5. Planifici rutele șoferilor tăi livratori.

TMS ContactPe lângă Optimall Logistic, îți recomandăm să folosești și o soluție de tip WMS (Warehouse Management System) pentru a eficientiza procesele întreprinse într-un depozit sau o magazie. O astfel de soluție a fost dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS și este denumită Optimall WMS.

Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0748 158 881 sau scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi îți vom oferi consultanța de care ai nevoie pentru ca tu să alegi cea mai bună soluție pentru afacerea ta.

Fă-ți livrarea mai ușoară folosind soluția Optimall Logistic!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.