Simon’s Place Cluj

de | | 3 Minute

Stiti acele zile in care iti doresti sa gasesti un loc dragut si linistit unde sa poti savura o cafea sau o bautura racoritoare si sa ai impresia ca ai evadat pentru scurt timp din aglomeratia urbana? Ei bine, noi l-am gasit! Este Simon’s Place, un mix intre cafenea, bistro si pub, situat pe strada Inocentiu Micu Klein, intr-o fermecatoare cladire a Clujului vechi.

simons-place

Primele caracteristici care ne vin in minte cand ne gandim la Simon’s Place sunt linistea si atmosfera relaxata, la care bineinteles se adauga decorul de bun gust, personalul amabil si specialitatile delicioase din meniu. Asadar, pe scurt, un loc in care ai putea sa-ti petreci o zi intreaga.
Simon’s Place are ceva din „aerul” unui bistro parizian, asta probabil datorita decorului usor retro, cu mobilier din lemn masiv, perete din caramida si o multime de tablouri interesante. Ideea de bistro se completeaza prin specialitatile de sandwich-uri proaspete pe care le poti servi.

simons-place

Seara Simon’s Place se transforma in pub, gazduind concerte live de jazz sau blues, seri cu petreceri tematice, proiectii de filme clasice, seri de stand up comedy, etc.
Meniul include un sortiment variat de bauturi alcoolice si nealcoolice. Un accent special se pune pe cocktail-uri, atat pe cele cunoscute cat si pe retete originale. Daca va place whisky-ul, in Simon’s Place veti putea savura mai multe sortimente de cocktail-uri pe baza de whisky, iar daca nu sunteti familiarizati cu ele, o sa le puteti gusta la o degustare care este in plan pentru viitorul apropiat.

simons-place

Preturile sunt foarte accesibile, iar daca sunteti studenti la una dintre facultatile invecinate (drept, istorie, teatru, etc.) veti beneficia de 5% reducere. De asemenea, daca va place filmul si asteptati cu nerabdare TIFF-ul, trebuie sa stiti ca Simon’s Place va ofera o reducere la consumatie dupa ce iesiti de la film, pe baza biletului.

Iar pentru ca e vara, si vara printre altele ne plac foarte mult terasele, trebuie sa va spunem ca Simon’s Place are o terasa superba. Situata exact langa zidul cetatii si usor retrasa, iti da impresia ca istoria s-a oprit in loc pentru cateva clipe si cu usurinta poti parca vizualiza Clujul de alta data.

simons-place

Si cum pe terasa cel mai bine merge o bere, va recomandam berea casei, o combinatie intre bere si fructe proaspete. Daca doriti ceva fara alcool, trebuie neaparat sa incercati sortimentele de limonada, cu diferite arome, pe care noi le-am gustat si le-am oferit nota 10.

simons-place

Noi recomandam cu caldura acest local pentru oricine isi doreste o atmosfera prietenoasa si relaxanta, bauturi delicioase sau evenimente culturale interesante. Insa cel mai bine ar fi sa va convingeti singuri, asa ca Simon says: vizitati Simon’s Place.

Orar: Luni-Joi: 9:00-1:00; Vineri: 9:00-2:00; Sambata: 12:00-2:00; Duminica: 12:00-00:00
Contact:
Facebook: https://www.facebook.com/simonsplacecj?fref=ts
Email: [email protected]
Telefon: 0757880227