Simona Halep se tratează la Cluj zilele acestea

de | | < 1 Minute

Simona Halep se tratează la Cluj zilele acestea

Numărul 2 mondial WTA, Simona Halep a ajuns la Cluj și are două scopuri precise:

  • Va susține echipa României la meciurile FedCup din acest weekend împotriva Canadei.
  • Va trece printr-un tratament intens pentru a se reface în urma accidentării de la Australian Open. Halep urmează să intre într-un program de terapie cu plasmă proprie și trombocite (Platelet Rich Plasma – PRP), cunoscută și sub denumirea de „Tratament Vampir”. Este una din cele mai moderne strategii de regenerare a organismului prin forțe proprii.

    *Metoda se bazează pe recoltarea şi concentrarea factorilor de creştere din sânge şi reintroducerea acestora în ţesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară şi de sinteză de neocolagen pe termen lung. (sursa Adevărul.ro)

„Mă simt bine, însă mai am o durere la talpă. De aceea am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia. O să fiu alături de fete. Am venit încă de astăzi și pentru susținătorii mei de aici, dar și pentru a mă trata.”

Jucătoarea de tenis a aterizat marți la Cluj:

”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, dar sunt prezentă pentru că îmi doream foarte mult să fiu la echipă, îmi doream pe teren însă nu se poate, sănătatea e pe primul plan mereu. Va fi frumos, o să am parte de fanii mei dragi care mă susţin peste tot. Le-am spus fetelor că îmi pare rău că nu pot juca dar trebuie să mă refac şi nu îmi place să intru în echipă accidentată. Este cel mai bine ca toate fetele să fie apte de joc.”

? instagram.com/_simonahalep