2018/2019 va fi sezonul lui Marco Asensio?

de | | 2 Minute

2018/2019 va fi sezonul lui Marco Asensio?

Cumparat de la Mallorca in 2015 de Real Madrid, pentru doar 4 milioane de euro, mijlocasul Marco Asensio evolueaza pe Santiago Bernabeu din 2016, in primul an de dupa transfer acesta fiind imprumutat la Espanyol.

Dupa cum se arata intr-un material aparut pe site-ul as.com, Asensio este cat se poate de pregatit pentru un sezon de exceptie, acesta declarand pentru Panenka (o alta publicatie spaniola) urmatoarele:

„Cu sau fara Cristiano Ronaldo, asteptam cu incredere noul sezon, cu speranta ca voi fi titular si voi juca un rol mult mai important in cadrul echipei. Acest lucru deja se intampla – am inceput bine sezonul si ma simt foarte bine…Nu am de gand sa imi inchei cariera purtand numarul 20 pe tricou – iar acest lucru spune multe despre ceea ce simt. Daca vreau sa il schimb? Desigur, o sa vedem ce se va intampla.”

In cazul in care nu stiati, Asensio joaca in tricoul cu numarul 20 atat la Real Madrid, cat si la echipa nationala, acolo unde luni seara a fost eroul meciului castigat de Spania cu 6-0 in fata vicecampioanei mondiale, Croatia. Tanarul mijlocas in varsta de doar 22 de ani a marcat cel de-al doilea gol, a avut un rol important in autogolul lui Kalinic si a oferit cele 3 pase decisive din care s-au inscris cele 3 goluri din repriza secunda (Rodrigo-min.49, Ramos-min.57 si Isco-min.70). La nationala Spaniei, un singur jucator a mai reusit 3 assist-uri intr-un singur meci in ultimii 10 ani, Nolito in 2016, insa adversarul spaniolilor din acel meci era unul net inferior Croatiei, Liechtenstein.

In ceea ce priveste echipa de club, trebuie sa spunem ca, chiar daca nu a reusit sa inscrie in sezonul 2018/2019, Asensio a fost titular in toate cele 3 partide jucate (si castigate) de Real Madrid in noul sezon din La Liga. De altfel, nu e deloc usor sa ,,te lipesti’’ de gol cand evoluezi langa jucatori ca Gareth Bale (a inscris in toate cele 3 partide) sau Karim Benzema (francezul a marcat cate 2 goluri atat in etapa numarul 2, cat si in cea cu numarul 3). In etapa urmatoare, cea cu numarul 4, Real Madrid joaca pe terenul lui Athletic Club Bilbao, cota stabilita de bookmakerii brandului Unibet pentru un nou succes al galacticilor fiind in acest moment excelenta, 1.60.

_ _ _

*Licența nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, Fawwara Building, Msida Road, Gzira GZR 1405, Malta, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026.
Unibet Germany Ltd. este licenţiată de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Acest organism public de reglementare răspunde de conducerea tuturor formelor de jocuri de noroc din România. Aflaţi mai multe despre ONJN la www.onjn.gov.ro.