Perioade dificile? Alegeri ușoare! | Economii cu servicii de monitorizare GPS

de | | 2 Minute

Cum pot firmele să facă economii cu servicii de monitorizare GPS?

În cele ce urmează vom vedea cum poate un simplu gps auto să ajute companiile deținătoare de flote să utilizeze servicii de monitorizare gps pentru a face economii consistente.

Perioadele dificile apar atunci când ne așteptăm mai puțin. Cu toate că uneori pot fi anticipate, sunt anumite situații care ne iau prin surprindere și ne îndeamnă să luăm decizii dificile într-un termen scurt. Din păcate, așa cum am văzut în situația în care ne aflăm momentan, aceste perioade afectează, deopotrivă, toate companiile. Cu toate acestea, există soluții care pot ajuta aceste companii să își revină din punct de vedere financiar făcând economii substanțiale.

Soluții de calitate și prețuri corecte

Utilizarea unor soluții complexe și servicii de monitorizare GPS au o mulțime de avantaje. Pe de-o parte putem să vorbim despre beneficiile pe care le avem prin digitalizarea acestor servicii, iar pe de altă parte, cum putem optimiza bugetul alocat flotei auto.

Ce aduce bun digitalizarea?

Realitatea zilelor noastre ne îndeamnă să transformăm informațiile din forma lor analogică, în formă digitală. De ce am face asta?

Răspundem la o întrebare cu o altă întrebare. Te-ai gândit vreodată cât este de simplu să ai toate informațiile la îndemână atunci când ai nevoie de ele, fără să fii nevoit să pierzi timp prețios căutându-le printre zeci de dosare? Ei bine, asta înseamnă practic digitalizarea.

Beneficiile incontestabile țin de reducerea timpului de execuție a sarcinilor de serviciu, a proceselor, o comunicare mai clară, securitate sporită a datelor, un flux fluid al informațiilor, toate acestea rezultând într-o creștere constantă a calității rezultatelor.

Cum optimizăm bugetul alocat flotei auto?

Serviciile de telematică și localizare prin gps auto sunt responsabile de generarea de informații privind kilometrii efectuați, consumul de carburant, alimentări, comportamentul șoferului la volan etc.

Toate cele menționate mai sus reprezintă costuri variabile de la lună la lună, însă mereu necesare. Cu soluțiile de monitorizare corespunzătoare, acestea pot fi ținute sub control și optimizate.

Prin utilizarea de soluții și servicii de monitorizare gps de la Alarma.ro beneficiezi de:

  • Reducerea costurilor cu carburantul cu 10.000/an daca ai o flotă auto de minim 10 vehicule

  • Eliminarea furturilor economisind astfel în jur de 15% din costul total cu combustibilul

  • Eliminarea deplasărilor inutile, a kilometrilor în interes personal sau staționările inutile

  • Idenficarea unui comportament neadecvat la volan al șoferului

  • Evitarea amenzilor și a service-ului prin gestionarea digitală a unor acțiuni

Ofertă de nerefuzat!

Pentru ca tot ce am scris mai sus să devină realitatea ta zilnică, am pregătit o ofertă specială!

Acum, la Alarma.ro, îți poți achiziționa un pachet de monitorizare cu doar 145 de euro pe mașină, pe o perioadă de 2 ani de zile.

Acest pachet conține tot ce e necesar pentru o monitorizare de calitate: un aparat GPS, licență standard pentru 2 ani și montaj.

Contactează-ne acum și ia-ți pachetul pentru succes!


Comunicat de presă

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro