Scurtă poveste despre un delivery de calitate: Tamy Market

de | | 2 Minute

Scurtă poveste despre un delivery de calitate: Tamy Market

Sâmbătă dimineață: forfotă mare în bucătăria gospodinei (adică eu) cu lista de cumpărături, lista de atribuții de weekend, lista de oameni de sunat, lista de subiecte de dezbătut la cafea cu mama, lista de... Dintr-o lipsă acută de timp, bineînțeles, încep cu mult-iubita cafea și raportul telefonic cu mama. Se anunță o zi grea…

Două ore mai târziu, constat cu stupoare că ciorba care trebuia deja să fie aburindă pe cuptor lipsește cu desăvârșire. Asta pentru că nu-mi făcusem cumpărăturile în prealabil discuției obligatorii cu mama. E prea târziu să mai ies acum pentru că mă împiedic în listele compuse cu migală, așa că intru în trepidații gândindu-mă că nu vom avea ce mânca următoarele două zile.

Sfânta organizare de weekend! 🙂

Cum aș putea să-mi sun un prieten? Sau, și mai bine, cum aș putea să sun direct un supermarket să-mi trimită instant cele necesare? Că tot vorbim de alimente, mi-ar mai trebui și niște legume, lapte, unt, o cafea bună, un bax de apă minerală și mâncare pentru Skeepy, câinele meu gurmand și capricios.

Marea mea salvare: Tamy Market. Ei sunt cei mai buni prieteni în astfel de momente de cumpănă pentru siguranța frigiderului meu. Un magazin alimentar online care îți livrează rapid și eficient produse de calitate la prețuri mai mult decât avantajoase. Fie că ești în Cluj sau împrejurimi (Florești, Apahida, Baciu, Chinteni), Tamy Market îți vine în ajutor ori de câte ori vrei să eviți aglomerația de la supermarket, deplasarea în condiții de trafic îngreunat, cozile nemiloase de la casele de marcat și, practic, orice înseamnă pierdere de timp prețios.

Oferta Tamy

Tamy Market dispune de o gamă variată de produse pe care le poți găsi ușor pe site-ul lor, puse pe categorii bine definite și cu un vizual prietenos care îți reduce timpul de căutare pentru aproape orice intră în lista ta de cumpărături.

Ce să mai spun că livrarea este gratuită pentru cumpărăturile care depășesc 100 RON, respectiv 120 RON pentru zonele Florești / Apahida / Baciu / Chinteni?

În plus, angajații Tamy Market parc-ar fi prietenii tăi de viață, gata să te salveze chiar când ai mai mare nevoie de ei. Orice interacțiune cu platforma Tamy e o reală bucurie. În plus, au program aproape non-stop, ceea ce e extrem de util pentru gospodine ca mine. Da, știu, pare greu de crezut că o gospodină nu-și face zilnic cumpărăturile la piață, dar o gospodină în era digitală își găsește piața online și se bucură de un delivery de calitate dacă știe la cine să apeleze. Spre exemplu, la Tamy Market. 🙂

Orar: Luni- Sâmbătă: 08:00 – 00:00  Duminică: 08:00 – 22:00
Contact: 

Adresă: Strada Parâng nr 14 bl J1 sc 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0756 492 337

Website: http://tamymarket.ro/