5/5 din 1 review
Soluția ideală pentru un stil de viață modern - magazinul alimentar online

Tamy Market

Cumpărăturile online sunt soluția ideală pentru stilul nostru modern de viață. Timpul este cea mai prețioasă resursă, de aceea activitățile zilnice trebuiesc făcute cât mai eficent. Serviciile și produsele pe care le poți cumpăra online s-au diversificat exponențial. Acum, îți poți alege mașina online, cumpăra casa de vis, garderoba, cărțile preferate și mâncarea de care ți-e poftă.

Venind în întâmpinarea acestor nevoi, Tamy Market simplifică modalitatea de a face cumpărăturile. Cu o gamă largă de produse, magazinul online comercializează alimente, băuturi, cosmetice, detergenți, hrană pentru animale și o categorie de diverse, ce include scobitori, becuri, baterii, plasturi, super glue, etc. Livrarea este gratuită la un minim de comandă de 50 RON.

Ofertele speciale nu lipsesc, iar produsele puse în coșul virtual vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil la adresa clientului. Deasemenea,  la livrarea comenzii, se poate face plata facturilor  de utilități (gaz, curent, upc, rds, orange, vodafone, etc). Magazinul online este așadar soluția împotriva timpului irosit la cozile de la casele de marcat sau în aglomerația specifică orașelor mari.

Informatii de contact

Numele locatiei: Tamy Market
Contact:
Adresa: Strada Parâng nr 14 bl J1 sc 1 Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Simona
TAMY MARKET
TAMY MARKET <3
Scrie o recenzie

Ultimele Articole