UNTOLD 2019 | Noi artiști anunțați pentru scenele Forest și Fortune

de | | 2 Minute

UNTOLD 2019 | Noi artiști anunțați pentru scenele Forest și Fortune

Au fost anunțați noi artiști care vor urca pe scenele Forest și Fortune din cadrul celui mai așteptat festival de muzică electronică din România, UNTOLD 2019. La cea de-a cincea ediție a festivalului, pe cele două scene tematice se adună unele dintre cele mai cunoscute nume de pe scena internațională a muzicii electro-dance.

Foto: clujmanifest.ro

ATB, Andrew Rayel, Cosmic Gate și Emma Hewitt urcă în line-ul-ul celei mai noi scene a festivalului UNTOLD, scena FORTUNE!

Akua Naru, Alborosie și Morcheeba sunt doar câteva dintre numele sonore din line-ul-up scenei FOREST!

scenele Forest și Fortune
Foto: cluju.ro

Nume sonore la scenele Forest și Fortune

Cea mai nouă scenă a festivalului UNTOLD, scena Fortune e un epicentru de forță electronică transcendentală și reunește an de an la Cluj-Napoca, comunitatea internațională de muzică trance, alături de pionierii și formatorii acestui „sound”.

Pe lângă nume sonore precum ATB, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Christina Novelli, Emma Hewitt sau Giuseppe Ottaviani, conceptul FORTUNE by UNTOLD se axează pe muzica trance însă surprinde cu o îmbinare armonioasă a mai multor subgenuri de muzică electronică precum progressive house, melodic techno, psy sau hardstyle a căror melodicitate au în comun elemente atmosferice de visare și euforie specifice muzicii trance.

Concepte inedite pentru scenele Forest și Fortune

Una dintre cele mai apreciate scene din tărâmul festivalului UNTOLD, scena Forest e picnicul muzical al celui mai așteptat eveniment muzical din Europa. E casa muzicienilor și a trupelor live, cu o audiență primitoare, adesea instalându-se jos pe iarbă, ca o mare familie, într-o atmosferă care face aproape insesizabilă diferența dintre scenă și public.

Atitudinea de la Forest evocă spiritul pădurii, fiind susținută de frecvențe indie pop, interferate plăcut de dub și reggae, într-o ascensiune delicată spre nu jazz și câteva acte surpriză. Dintre cele din anul acesta amintim: Akua Naru, Alborosie, Alexandrina, Morcheeba, Sevdaliza, Tanya Stephens & Royal Roots.

https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/videos/594204617755591/?fbclid=IwAR2dWBUCGWkZBhLpY5cdAPHNJu9NxyYWdNkcxK1erZ1GEPtgcPhA806-ISE

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

***

Comunicat de presă