Săli de conferințe SunGarden Resort Cluj

de | | 2 Minute

Săli de conferințe SunGarden Resort Cluj

Locatie: SunGarden Golf & Spa Resort
Număr săli disponibile: 5
Capacitate: între 24 – 450 locuri. 

Pentru ca evenimentul organizat de dvs să se desfășoare cu succes, SunGarden Golf & Spa Resort vă pune la dispoziție diferite săli de conferință, saloane și săli speciale. Evenimentele corporate se desfășoară mereu în cele mai bune condiții la SunGarden Resort Cluj, indiferent că e vorba despre aniversări corporate, conferințe, petreceri de Crăciun sau petreceri de Revelion, petreceri de vară, evenimente sportive, lansări de produse, expoziții diverse, seminarii sau chiar team building. 

În funcție de numărul de locuri necesar și de specificul evenimentului, puteți opta pentru săli de conferințe SunGarden Resort Cluj. Iată opțiunile: 

SunGarden Salon

Sala de conferințe SunGarden Salon este cadrul ambiental perfect pentru întâlniri de afaceri și conferințe pentru grupuri mici. Capacitatea sălii este de 24 de locuri pe scaune. Un real avantaj este lumina naturală din abundență, sala având trei pereți de sticlă. Atmosfera e mereu relaxantă, prielnică întâlnirilor 

Sunrise Conference Room

Sala de conferință Sunrise Conference Room de la SunGarden Resort conferă întâlnirilor de afaceri, conferințelor și prezentărilor business un cadru mai oficial. Sala de conferințe se află la etajul 4 și are o capacitate de până la 30 de locuri (pe scaune). Sala este echipată complet pentru conferințe și întâlniri de afaceri. 

Sunset Conference Room

Sala de conferințe Sunset Conference Room are o capacitate de până la 120 de locuri, fiind adresată conferințelor mai mari de business. Sala este dotată cu echipament tehnic necesar unor astfel de evenimente corporate și poate fi adaptat în funcție de nevoile organizatorilor. 

Eden Events Hall

Aveți în plan o conferință cu adevărat grandioasă, la care să poată participa între 250 și 450 de persoane? SunGarden Resort Cluj vă poate pune la dispoziție sala de conferințe Eden Events Hall. Sala poate fi inclusiv amenajată în funcție de specificul evenimentului organizat, iar clădirea poate fi echipată în funcție de dorințele clientului. 

Regina Maria Ballroom vă așteaptă într-o atmosferă de vis: Winter Party Journey

Dacă vreți să organizați un eveniment corporate cu adevărat unic, o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, care să dureze chiar și 24 de ore, SunGarden Resort Cluj vă propune ideea unei Winter Party Journey. Evenimentul poate lua forma unui team building, unei petreceri de iarnă corporate sau o petrecere privată adresată colaboratorilor și partenerilor dvs de afaceri.

Mai mult decât o simplă întâlnire, puteți să vă bucurați de relaxare în centrul SPA & Wellness, puteți să degustați cocktailuri în minunata grădină de iarnă și, desigur, vă puteți distra la cea mai fabuloasă petrecere de iarnă! Decorul impunător, asemănător celor din castele, vă va impresiona cu siguranță. Atmosfera regală din Regina Maria Ballroom, în culori pastel, cu podea de marmură și candelabre de cristal, cu oglinzi și draperii elegante, vă va transpune într-o lume a rafinamentului și bunului gust. Capacitatea salonului este de 150 de locuri. 

Dacă v-ați decis să organizați evenimentul corporate perfect, apelați cu încredere la consultanță pentru săli de conferințe SunGarden Resort Cluj

Telefon: +40 735 888 006
Email: [email protected]