Săli de conferință la Hotel Sunny Hill Cluj

de | | 4 Minute

Săli de conferință la Hotel Sunny Hill Cluj

LocațieHotel Sunny Hill
Număr săli disponibile: 4
Capacitate: între 15 – 370 locuri, în funcție de sală

Întâlnirile de succes merită un cadru pe măsură! Locul în care acestea se desfășoară, facilitățile și ambianța influențează indiscutabil interacțiunile dintre invitați. Începând cu amplasarea deosebită, într-una dintre cele mai frumoase zone ale Clujului, în imediata apropiere a Pădurii Făget, Hotel Sunny Hill este pregătit pentru toate tipurile de evenimente.

Astfel, fie că vorbim de conferințe, seminarii, simpozioane, lansări de produse, team building-uri, workshop-uri, training-uri, ședințe și dezbateri pe teme business, aveți la dispoziție un centru cu patru săli de conferință la Hotel Sunny Hill Cluj. Acestea sunt dotate cu toate tehnologiile și facilitățile necesare unui eveniment corporate de succes, iar echipa de profesioniști a hotelului Sunny Hill e pregătită să vă asiste pe toată durata evenimentului.

Sala de conferințe Noblesse

Noblesse este sala cu cea mai extinsă suprafață (470mp), având o capacitate maximă de 370 de locuri. Este ideală, desigur, pentru găzduirea unor evenimente de mare amploare, cu numeroși invitați sau cu o structură care necesită alocarea de spații dedicate (lansări de produse, standuri). Cortul sălii de conferințe Noblesse se află în preajma unui cadru natural deosebit, Pădurea Făget asigurând o ambianță liniștită și relaxantă, iar terasa în aer liber este la dispoziția participanților. Sala este dotată cu toate echipamentele tehnice necesare unui eveniment de succes: proiector, ecran de proiecție, flipchart și consumabile, aer condiționat și internet wireless.

Săli de conferință la Hotel Sunny Hill Cluj

Săli de conferință la Hotel Sunny Hill Cluj

Sala de conferințe Omnia

Organizarea unui eveniment, fie el corporativ sau de socializare, în interior sau afară, presupune multă muncă și eforturi logistice. Echipa Sunny Hill vă stă la îndemână pe toată durata acestor demersuri, pentru ca evenimentul dvs. să genereze entuziasm, nu griji și stres. Sala de conferințe Omnia dispune de o capacitate maximă de 120 de locuri și dispune, similar, de dotările tehnice necesare: proiector, ecran de proiecție, flipchart și consumabile, aer condiționat și internet wireless.

Nu uitați că orice eveniment reușit ia în considerare și pauzele. Acestea se pot desfășura atât în sala de conferințe, cât și pe terasă sau într-un spațiu special amenajat în afara sălii. Amenajata ca tip sală de teatru, sală de clasă, boardroom sau în forma U, sala de conferințe Omnia va asigura ambianța ideală pentru evenimentele dvs.

Sala de conferințe Ion Creangă

Pentru evenimentele speciale de până la 30 de participanți, puteți opta pentru sala de conferințe Ion Creangă. Sala poate fi amenajată în tipul sălilor de teatru (30 de persoane), ca sală de clasă (15 persoane), în forma literei U (20 de persoane) sau ca boardroom (20 de persoane). Pauza de cafea se poate desfășura atât în sala de conferințe, cât și pe terasă. Sunt asigurate următoarele dotări tehnice: proiector, ecran de proiecție, flipchart și consumabile, aer condiționat și internet wireless.

Sala de conferințe Cupola

Fie că este vorba de o companie, de o organizație non-profit sau o agenție guvernamentală, Hotel Sunny Hill este în măsură să asigure desfășurarea celor mai de succes evenimente corporate. Cea de-a patra sală de conferințe a hotelului asigură un spațiu dedicat pentru un număr maxim de 25 persoane. Cu un design inedit, Cupola conferă evenimentelor o ambianță unică și elegantă. Sala poate fi utilizată ca tip sală de teatru (25 de persoane), boardroom (25 de persoane), sală de clasă (20 de persoane) sau cu amenajare în forma literei U (15 persoane). Aveți la dispoziție, de asemenea, toate dotările tehnice necesare: proiector, ecran de proiecție, flipchart și consumabile, aer condiționat și internet wireless.

hotel sunny hill cupola

Date de contact Hotel Sunny Hill Cluj

Adresa: Str. Fagetului, nr. 31 A, Cluj-Napoca
Telefon Marketing: +40 743 022 780
Telefon Recepție:  +40 264 480 328
E-mail: [email protected][email protected]
Website
Facebook