Inițiativă specială de sărbători: Sala Training Intensa închiriază spațiile de training în mod gratuit organizatorilor de evenimente caritabile

de | | 3 Minute

Inițiativă specială de sărbători: Sala Training Intensa închiriază spațiile de training în mod gratuit organizatorilor de evenimente caritabile

În spiritul generozității și al implicării comunitare, Sala Training Intensa a lansat o inițiativă specială care se desfășoară în perioada sărbătorilor de iarnă. În cadrul acestei acțiuni, compania oferă închirierea gratuită a uneia din sălile de conferință pe care le administrează, sala Pink și sala Turcoaz, cuiva care organizează în această perioadă un eveniment caritabil în beneficiul comunității 🙂.

Prin această abordare dedicată responsabilității sociale, Intensa își propune să sprijine organizațiile și inițiativele caritabile în demersurile lor de a aduce un impact pozitiv comunității locale.

Inițiativă specială de sărbători Sala Training Intensa închiriază spațiile de training în mod gratuit organizatorilor de evenimente caritabile cover

Inițiativa poate pica la fix pentru organizațiile care au bugete micuțe și care au nevoie de un strop de ajutor pentru ca ideile lor să prindă viață. În plus, acțiunea lor nu doar reflectă angajamentul companiei față de cauze caritabile, dar și evidențiază importanța colaborării între sectorul privat și organizațiile mici sau cele non-profit în promovarea bunăstării comune.

Inițiativă specială de sărbători Sala Training Intensa închiriază spațiile de conferință în mod gratuit organizatorilor de evenimente caritabile,2

Cum beneficiezi de închirierea gratuită a spațiului de Training Intensa?

Pentru a beneficia de această oportunitate, organizațiile interesate pot completa următorul formular unde trebuie specificat tipul evenimentului organizat, numărul de persoane participante, data și ora desfășurării și alte date de contact: https://docs.google.com/forms/d/17t-NRqUugIy1ygWnXyPoy30Ulaq3f1hq9julAS9mWgs/prefill.

La finalul procesului de selecție, echipa Intensa va selecta evenimentul care se potrivește cu programul și capacitatea sălilor de training, iar organizatorii vor fi contactați pentru a începe pregătirile pentru eveniment. 

Sala Training Intensa devine prin astfel de angajamente un partener activ în sprijinirea acțiunilor de caritate, oferind un spațiu profesional și adecvat pentru desfășurarea acestora.

De menționat este că acțiunea de a închiria sălile de training Intensa nu este o idee nouă, ci este pusă la dispoziția comunității în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă, așa că e bine de ținut minte și pentru viitor, în cazul în care anul acesta oportunitatea a trecut pe lângă voi 🙂. 

Pe parcursul anului în schimb, sălile de training Pink și Turcoaz se închiriază normal, consta cost. Detalii despre proces, facilități și altele găsiți într-un alt articol

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (6)

Și deși generozitatea și solidaritatea capătă o semnificație deosebită în perioada aceasta, astfel de gesturi venite din partea business-urilor locale sunt modalități inedite de a inspira comunitatea să se implice în proiecte menite să aducă beneficii semnificative celor în nevoie pe tot parcursul anului. 

Solidaritatea este un cadou neprețuit indiferent de momentul în care apare, însă Intensa Training & Events a reușit să sublinieze cu putere frumusețea spiritului real al sărbătorilor, transformând sălile de conferință în spații pline de cald și de speranță pentru cei ce duc mai departe cauzele caritabile 💛.


Web: sali.intensa.ro

Facebook: Sala Training Intensa 

Instagram: salatrainingintensa

Contact: [email protected], 0737 421 993

Adresa: Str. București nr. 74, et. 1, Cluj-Napoca