Sala de evenimente de la Hotel Briliant: locuri în care se clădesc amintiri

de | | 4 Minute

Locuri în care se clădesc amintiri: o sală specială de evenimente la Hotel Briliant

Sala de evenimente din incinta Hotelului Briliant oferă un cadru special, în care te poți simți perfect cu ocazia evenimentul pe care îl organizezi. Suntem în continuă căutare de experiențele care se transformă în amintiri prețioase. De aceea, punem accentul pe momentele cheie din viața noastră. Cum reușim să ne menținem pe acestă direcție? Acordând importanță deosebită fiecărui detaliu. Și cum imortalizăm aceste momente importante din viața noastră? Prin evenimente. În Cluj găsim o listă lungă de opțiuni când vine vorba de alegerea unui loc pentru a marca momentele importante. Noi vă propunem o sală de evenimente specială, într-o locație aparte.

Sală de evenimente Hotel Briliant febr (1)

Confort, stil și atmosferă plăcută

Ceea ce știm cu certitudine este faptul că gusturile oamenilor sunt foarte diversificate. Prin urmare, nici personalitățile nu pot fi judecate pentru că sunt atât de complexe. Așa putem explica și varietatea de săli pentru evenimente, create după principii estetice diferite, potrivite fiecărui tip de personalitate.
Sala de evenimente din incinta Hotelului Briliant oferă un cadru special, în care te poți simți perfect cu ocazia evenimentului pe care îl organizezi, indiferent de natura acestuia. Decorul clasic, inspirat din epoca victoriană, dar adaptat contemporaneității, conturează o atmosferă încântătoare și te transpune într-o dimensiune ideală a evenimentului tău. Cu o capacitate de până la 160 de persoane, sala are pereți mobili, putând fi astfel adaptată în funcție de natura evenimentului și a numărului de invitați.

Fie că e vorba de o aniversare, un botez, o nuntă sau orice alt fel de eveniment, sala de la Hotel Briliant poate aduce multe zâmbete pe chipurile invitaților tăi.

Confort și voie bună la fiecare pas

În goana după evenimente memorabile și experiențe speciale, căutăm să transmitem cât mai multă bucurie în jurul nostru. Această voie bună se armonizează perfect cu un cadru primitor și elegant. Pe lângă decorul specific, posibilitatea de a trăi la maxim evenimentul este vitală. Cu profesionalism și atenție sporită, acest privilegiu îți este oferit natural de personalul restaurantului.

Sală de evenimente Hotel Briliant febr (1)

„ Am organizat petrecerea de botez a băiețelului nostru și a ieșit exact cum ne-am dorit. Deși ne așteptam sa fie perfect pentru că mai participasem la un alt botez, am fost plăcut surprins și de data aceasta de amabilitatea personalului și de calitatea preparatelor. Invitații au apreciat atât locația cât și gustul și aspectul preparatelor. Am putut organiza și un „kid`s corner”, iar copiii s-au simțit excelent. Cu siguranță vom mai apela la serviciile Hotelului Briliant. Suntem foarte fericiți și mulțumiți că am ales această locație. ” – Raluca Florea, client Hotel Briliant

„ Locația este superbă, serviciile de 5*, mâncarea foarte bună iar personalul de excepție!” – Cristina Bene, client Hotel Briliant

Armonizată cu peisajul natural în care se încadrează, sala de evenimente de la Hotel Briliant îți oferă ocazia unei priveliști idilice. Fie că ești iubitor sau nu de natură, cu siguranță localizarea acestuia îți va stârni interesul. Pentru ca experiența să fie unică, o poveste perfectă se creează într-un cadru special, cu adevărat memorabil.

Aromele amintirilor frumoase

Tendința de a asocia anumite gusturi cu o amintire o are fiecare persoană care, într-un moment important din viață a avut ocazia să se lege de o anumită aromă. Ce „ gust” au amintirile care s-au format la Hotel Briliant? Un gust autentic și extrem de plăcut. O spun chiar cei care au participat la un eveniment în cadrul hotelului:

Noi am organizat petrecerea de botez a micuței noastre la restaurantul hotelului Briliant. Totul a fost peste așteptări: mâncarea cu gust și prezentare impecabile, atitudinea extrem de binevoitoare și flexibilitatea managerului (am putut organiza un „kids corner” și aduce inclusiv un tobogan gonflabil în interior), amabilitatea personalului, spațiul larg și ușor de decorat. ” – Alexandra Drule, client Hotel Briliant

Preparate internaționale sau tradiționale, toate sunt pregătite cu atenție și cu pasiune. Meniul este gândit în cel mai mic detaliu. Îmbinarea aromelor crează un gust specific evenimentului, care se transformă apoi în amintiri frumoase.

Sală de evenimente Hotel Briliant febr (1)

„ … cadru elegant [ … ] cu preparate aromate, prezentate în cea mai înaltă notă de creativitate, cu porții generoase, cocktailuri delicioase și servire ireproșabilă. O oază de gusturi alese și trăiri tihnite, asigurate de un personal de o discreție și eleganță aparte. Hotelul Briliant reprezintă locația cea mai inspirată pentru a sărbători cele mai importante evenimente din viața ta: fie ca îți trăiești povestea de iubire prin cea mai frumoasa nuntă, fie că sărbătorești botezul sau aniversarea bebelușului tău prețios sau pur și simplu vrei sa marchezi un moment aparte din existenta ta..” – Stefi, client Hotel Briliant

Sală de evenimente Hotel Briliant febr (1)

Trăiește experiența unei locații de lux

Avantajul unei experiențe într-o locație de lux este acela că te face să uiți de orice griji și te îmbie la relaxare. Un design cu influențe moderne, alături de produse de calitate superioară, într-un cadru deosebit va crea un moment cu adevărat remarcabil.
De asemenea, invitaților care vin din afara Clujului, le poți oferi cazare chiar în hotel. Acesta beneficiază de dotări moderne și multe facilități. Confortul invitaților este asigurat de condițiile excelente.

În viață construim momente, trăim experiențe și păstrăm amintiri. Cele mai importante clipe rămân în mintea și sufletul nostru, de aceea este important să punem accent pe locurile unde alegem să ne petrecem timpul nostru prețios. Sala de evenimente de la Hotel Briliant împreună cu echipa oferă momente frumoase, memorabile tuturor celor care aleg să își organizeze acolo un eveniment deosebit.