Sală Evenimente Hotel Briliant Cluj

Postat în: Sali evenimente

Sală Evenimente Hotel Briliant Cluj

Sala evenimente Hotel Briliant Cluj, vă asigură o atmosferă plăcută, ideală pentru cele mai speciale evenimente din viața dvs. Cele mai reușite evenimente se desfășoară, mereu, într-un cadru și un spațiu pe măsură! Hotel Briliant se află într-una dintre cele mai apreciate zone rezidențiale ale orașului.

Într-un hotel cu design de inspirație clasică, cu influențe din epoca victoriană, adaptate stilului arhitectural modern, cu balustrade, ancadramente și zone vitrate elegante, evenimentul dvs. va rămâne o amintire plăcută pentru invitații dvs.

Sală Evenimente Hotel Briliant Cluj evenimente 2 hotel briliant cluj (Medium)

hotel briliant cluj sali evenimente (2) (Medium)

Hotel Briliant Cluj pune la dispoziția clienților o sală specială, concepută pentru cele mai frumoase și importante evenimente: nunți, botezuri, petreceri private, aniversări, baluri sau petreceri corporate.

Sala de evenimente asigură necesarul pentru organizarea unui eveniment reușit, care va rămâne o amintire frumoasă pentru toți invitații.

Cu o capacitate de până la 160 de persoane, sala are pereți mobili, putând fi astfel adaptată ca dimensiune în funcție de natura evenimentului și a numărului de invitați.

Terasa exterioară este primitoare și oferă un plus de relaxare invitaților la eveniment. În funcție de eveniment, bucătarii hotelului vă stau la dispoziție pentru a compune cele mai inedite și delicioase meniuri!

Date de contact Hotel Briliant Cluj

Adresa: Str. Făgetului, nr. 5C, Cluj-Napoca
Website
Facebook
Telefon: 0364 881 831
E-mail: [email protected]

hotel briliant cluj