Hotel Briliant Cluj

Preț de la 57 EUR/noapte
Hotel in Cluj

Client reviews
5/5
Postat în: Hotel in Cluj

Hotel Briliant Cluj

Oaspeții cazați la Hotel Briliant Cluj se bucură de avantajele clipelor petrecute într-o zonă rezidențială a Clujului, având la îndemână atât posibilitatea de-a ajunge cu ușurință în centrul orașului, cât și reconfortante plimbări în natură.

Hotelul se află în rândul celor mai noi unități de cazare clujene, fiind deschis în martie 2017. Design-ul modern și facilitățile oferite asigură o ședere plăcută și confortabilă tuturor celor care aleg să se cazeze la Hotel Briliant Cluj.

Farmecul hotelului stă, desigur, și în influențele de epocă victoriană, având un design de inspirație clasică, însă modernizat și adaptat tendințelor arhitecturale contemporane. Cu balustrade, ancadramente sau zone vitrate, hotelul are un aspect vizual aparte și inedit.

Spațiile de cazare dispun de dotări moderne, de calitate, potrivite oricărui tip de călătorie, fie ea în scop de afaceri, fie recreativă, în scop turistic și de relaxare. Cele 27 de spații de cazare sunt împărțite astfel: 6 camere single, 12 camere twin, 6 camere double și 3 apartamente.

Living Suite Deluxe City View Hotel Briliant Cluj (1) (Medium)

Living Suite Deluxe City View Hotel Briliant Cluj (1) (Medium)

Restaurant Roma & Bar Trevi

Gastronomia locală, precum și cea internațională, pot fi explorate în tihnă la restaurantul hotelului. Într-un cadru plăcut și elegant, Restaurant Roma își încântă musafirii cu preparate savuroase, proaspete și gustoase. Micul dejun poate fi servit astfel într-o atmosferă matinală relaxantă, alegând, după bunul plac, preparatele dorite din cadrul bufetului suedez. Fie că optați pentru prânz, oricând pe parcursul zilei, sau pentru o cină delicioasă, fie că serviți masa în cadrul unei întâlniri mai oficiale sau alături de familie sau prieteni, restaurantul Roma este mereu primitor, iar preparatele sunt gătite în mod ireproșabil de către bucătarii Hotel Briliant Cluj. Dacă vremea este plăcută, masa poate fi servită și pe terasa exterioară a hotelului.

La sfârșitul zilei, vă puteți relaxa la Barul Trevi din incinta hotelului, savurând diverse specialități de cocktailuri sau sortimente de vin.

Bar (Medium) Hotel Briliant Cluj

Restaurant. (Medium) Hotel Briliant Cluj

Terasa. (Medium) Hotel Briliant Cluj

Sală Evenimente Hotel Briliant Cluj

Ocaziile speciale sunt sărbătorite într-o locație liniștită, cu o terasă exterioară și locuri de parcare suficiente pentru evenimentele organizate.

Hotel Briliant Cluj pune la dispoziția clienților o sală specială, concepută pentru cele mai frumoase și importante evenimente: nunți, botezuri, petreceri private, aniversări, baluri sau petreceri corporate. Sala de evenimente asigură necesarul pentru organizarea unui eveniment reușit, care va rămâne o amintire frumoasă pentru toți invitații.

Cu o capacitate de până la 160 de persoane, sala are pereți mobili, putând fi astfel adaptată ca dimensiune în funcție de natura evenimentului și a numărului de invitați. Terasa exterioară este primitoare și oferă un plus de relaxare invitaților la eveniment. În funcție de eveniment, bucătarii hotelului vă stau la dispoziție pentru a compune cele mai inedite și delicioase meniuri!

evenimente 2 hotel briliant cluj (Medium)

Sală conferințe

Pentru evenimentele corporate, Hotel Briliant Cluj pune la dispoziție o sală cu o capacitate de până la 60 de persoane, ideală pentru organizarea de seminarii, conferințe, lansări de carte sau alte produse, training-uri și workshop-uri sau alte tipuri de evenimente business.

Sala este una modernă, fiind dotată cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, pupitru, microfon, sonorizare, iluminat ambiental (BMS), aer condiționat și internet wireless.

sala conferinte Hotel Briliant Cluj (1) (Medium)

sala conferinte Hotel Briliant Cluj (1) (Medium)

Păstrează-ți stilul de viață activ!

Clienții hotelului Briliant își pot păstra un stil de viață activ și pe durata șederii lor la hotel. Sala de fitness este dotată cu aparate moderne și echipamente noi (bicicletă staționară, bicicletă eliptică, bandă de alergare, gantere, haltere, spalier), vestiar, baie cu cabină de duș, precum și saună uscată.

hotel briliant cluj

Date de contact Hotel Briliant Cluj

Adresa: Str. Făgetului, nr. 5C, Cluj-Napoca
Website
Facebook
Telefon: 0364 881 831
E-mail: [email protected]

Hotel Brilian Cluj ultima2019

Facilități Generale

 • Aer conditionat
 • Bar
 • Business Centre
 • Fax/copiator
 • Free Internet Wi-Fi
 • Mic Dejun - bufet suedez
 • Parcare privată gratuită
 • Receptie non-stop
 • Restaurant
 • Room Service
 • Sala de conferinta
 • Sala Fitness
 • Sauna
 • Seif
 • Terasa
 • Transfer Aeroport-Hotel-Aeroport
 • Ziare
 • Zona pentru fumatori
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Personal5
Confort5
Locatie5
Calitate/pret5
5
Iulia Marc
Scrie un review