Să facem ceva în fiecare zi: 8 – 13 decembrie 2015

de | | 2 Minute

Să facem ceva în fiecare zi, acesta este, credem noi, modul cel mai la îndemână să ne dezvoltăm, să creștem, să descoperim lucruri noi, să cunoaștem oameni frumoși și interesanți. Să ieșim din rutină :) Clujul ne oferă zi de zi ocazia să facem toate aceste lucruri, trebuie doar să fim la curent cu ce se întâmplă în oraș și să fim dispuși să ieșim din zona noastră de confort.

Vă recomandăm să participați la câte un eveniment în fiecare zi în această săptămână. Vă facem câteva recomandări subiective, evenimente sau proiecte care ni se par nouă interesante sau cu potențial. Puteți consulta oricând lista completă de evenimente pe site.

Să facem ceva în fiecare zi în perioada 9 – 13 decembrie 2015:

Marti, 08.12 – vom pătrunde într-un tărâm cosmic imaginar, unde, înconjurat de cele două soții, Margareta și Maria, regele Bérenger I refuză sfârșitul inevitabil… Teatrul liber Imago ne invită la spectacolul Regele moare de Eugène Ionesco, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților (intrare liberă).

Miercuri, 09.12 – ni se face dor de artă, așa că de la ora 18:00 vom merge la vernisajul expoziției „Topografii afective” a artistei Hermina Csata. la Muzeul de Artă.

Joi, 10.12 – Turneul european ”Gospel Night” al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare, se oprește timp și pe meleaguri românești, iar joi ajunge la Cluj, de la ora 19:00, la Teatrul Naționala ,,Lucian Blaga”.

Vineri, 11.12 – se deschide expoziția (cu vânzare) Mineralia „Cristale de Sărbători”, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, începând cu ora 10:00, care va rămâne accesibilă publicului pe toată perioada weekend-ului. De asemenea, seara ne tentează să ne adăpostim în stil Stereotype Bizarre în The Shelter.

Sâmbătă, 12.12 – vă lansăm o provocare: Crosul lui Moș Crăciun – eveniment sportiv în scop caritabil. Evenimentul începe de la ora 17:00 și este organizat pentru a acorda o sansa la educatie copiilor din cadrul Centrului de zi UCR. E nevoie de o înscriere în prealabil (vedeți informațiile din linkul spre eveniment).

Duminică, 13.12 – pentru că intrăm tot mai mult în spiritul sărbătorilor, vom încheia săptămâna la un eveniment-premieră la Opera Națională Română: Bal Mascat.

Voi ce faceți azi? :)

Foto: Transylvania Cam