Rowing și Cycling la DTox Fitness Studio: sursă inepuizabilă de energie și bună-dispoziție!

de | | 2 Minute

Rowing și Cycling la DTox Fitness Studio: sursă inepuizabilă de energie și bună-dispoziție!

Cu toții ne dorim să ne simțim cât mai bine, să arătăm cât mai fit, să fim într-o perfectă stare de sănătate și să nici nu pierdem prea mult timp întreținând toate aceste aspecte. 🙂

Principiul general valabil este că nimic valoros nu se obține ușor, iar sănătatea este – de departe – una din cele mai valoroase „bucăți” din viața noastră. Ca să ne întreținem sănătatea nu este suficient să ne bazăm pe genetică și nutriție, ci trebuie să depunem în mod conștient eforturi ca să fim energici, sănătoși, fit.

Norocul nostru este că, la DTox Fitness Studio, eforturile pe care le depunem ca să ne întreținem sănătatea și starea de bine nu se resimt așa tare ca la alte antrenamente. La DTox Fitness ți-e mai mare dragul să participi la clasele de Rowing și Cycling, unde totul se învârte în jurul atmosferei prietenoase, dinamice, extrem de distractive și de energizante. Parcă nici nu simți că depui prea mult efort, ci mai degrabă că petreci timp de calitate alături de oameni interesați de bunăstarea lor fizică și psihică.

Rowing și Cycling: cu drag, pentru sănătate

Să nu înțelegeți greșit, la clasele de Rowing și Cycling, în funcție de nivelul de pregătire fizică a fiecăruia, antrenamentele sunt eficiente și complexe. Într-o sesiune de 50 de minute de Cycling, veți arde peste 600 de calorii și veți avea parte de un antrenament de cardio și forță la nivel premium. Cyclingul, este știut, reprezintă un tip de antrenament care dezvoltă capacitatea pulmonară, reduce indicele de masă, dezvoltă multe grupe de mușchi, și îmbunătățește considerabil funcția cardiovasculară generală.

La rândul său, Rowing-ul este un antrenament super eficient care folosește fiecare grupă musculară. Exercițiile de la clasa de Rowing sunt excelente pentru pierderea în greutate, tonifierea și creșterea rezistenței.

Spațiul în sala DTox este foarte încăpător, înafara echipamentelor de cycling indoor și rowing nu găsiți alte elemente perturbante. Desigur, dacă vremea permite, clasele se țin afară. Echipa DTox vă primește întotdeauna cu zâmbetul pe buze și vă oferă cele mai relevante informații despre cum vă puteți dezvolta pilonii sănătății într-un ritm conștient, strategic, distractiv.

La DTox găsiți, pe lângă clasele de Rowing și Cycling, și clase de Aerobic, Pilates, Abs&legs, HIIT, Functional Training , Zumba, Yoga.