Care este rolul asigurărilor în viața noastră? Asigurarea de călătorie

de | | 2 Minute

Despre rolul asigurărilor în viața noastră | Inter Broker

Ce știm despre rolul asigurărilor în viața noastră și modul în care ne influențează alegerile? Care este impactul asupra căruia se concentrează fiecare tip de asigurare și cum pot diminua acestea pierderile? Ne-am întrebat și noi, adesea, aceste lucruri. Drept urmare am decis să ne răspundem la aceste întrebări pentru a reuși să gestionăm cât mai eficient anumite situații.

Asigurare în caz de orice nevoie

A fi asigurat înseamnă a avea o garanție a unui buget în caz de orice situație neprevăzută. Tipologiile acestora pot fi de diversă natură, în funcție de diferite nevoi. Nu este puțin lucru să reușești să ieși cu fruntea sus din punct de vedere financiar (și nu numai) dintr-o problemă care îți dă de furcă.

Pentru a înțelege mai bine rolul asigurărilor în viața noastră, experții de la Inter Broker ne-au spus despre un caz recent pe care l-au întâlnit cu unul dintre clienți. Caz nefericit, însă care s-a transformat într-o experiență de viață, ce s-a încheiat cu bine.

Caz real (numele a fost schimbat din motive ușor de bănuit):

Familia Ardelean (mama, tata și 2 copii) au plecat în vacanta pe Coasta de Azur. În penultima zi de sejur, domnul Ardelean a suferit un grav accident cu skijet-ul.

rolul asigurărilor

Costurile de spitalizare, intervenții chirurgicale, cazare pentru însoțitor, repatriere în țară și toate celelalte cheltuieli generate de acest eveniment nefericit au fost de peste 30.000 €, bani care au fost plătiți de către asigurator. Desigur, acest lucru s-a întâmplat pentru că familia Ardelean a avut o asigurare de călătorie care a costat mai puțin de 30 €.

Astăzi, domnul Ardelean este sănătos. Acum se bucură de a doua șansă care i-a fost dată alături de familia lui. Împreună vor să petreacă cât mai mult timp în moduri inedite, explorând tot mai mult lumea prin călătorii, în care nu vor pleca fără o asigurare de călătorie.

Acum că e vremea vacanțelor, e bine să avem în vedere achiziționarea unei asigurări de călătorie. Nu știm niciodată ce surprize ne așteaptă.

rolul asigurărilor

Inter Broker, asigurator de nădejde

Inter Broker este o agenție de asigurări care se ocupă la timp de problema ta și mereu aduce în vedere cele mai avantajoase oferte pentru ca să ai o experiență plăcută în caz de nevoie. Promptitudine, seriozitate și amabilitate sunt câteva dintre trăsăturile care îi recomandă ca fiind o companie de încredere. Te vei bucura și de consiliere, astfel încât să fii pus la curent cu toate informațiile înainte de a achiziționa o asigurare.