Restaurantul Mesele Vesele, bucătarul tău „personal” din oraș

de | | 2 Minute

Restaurantul Mesele Vesele, bucătarul tău „personal” din oraș

N-ai visat niciodată că ai putea avea bucătarul tău personal. N-ai îndrăznit să crezi că s-ar putea întâmpla. Și nu ar fi un moft, ci din cauza cursurilor, serviciului sau întâlnirilor de afaceri care lasă foarte puțin timp pentru o pauză de masă, chiar ar fi o necesitate.

Restaurantul Mesele Vesele este bucătarul tău „personal” din oraș. Mesele Vesele este restaurantul care te salvează de obligația de a găti singur zi de zi. Îl găsești în Cluj-Napoca, lângă Medicala 3, pe str. Croitorilor, nr. 25 și așa cum sugerează și denumirea lui, aici, în timp ce vei servi masa, vei avea parte de momente vesele. Vei putea nu numai să savurezi preparate delicioase, gătite sănătos, din produse naturale, dar te vei bucura și de o atmosferă plină de bună-dispoziție. Vei fi servit cu prietenie și atenție și vei fi repede considerat de-al casei.

3 Mesele Vesele

Avem zilnic un meniu special cu ciorbă/supă, un fel principal cu garnitură și murături, plus apă plată sau minerală la pahar, la alegere. Toate pot fi servite până ora 16.00, iar prețul este mai mult decât rezonabil, în jur de 16 lei. În afară de meniul zilei, la Mesele Vesele găsiți trei feluri de supă și alte trei feluri principale.

2 Mesele Vesele

Iubim să gătim rețete tradiționale și astfel se explică că la specialitatea casei găsiți Gulyas-ul de vită, preparat culinar datat încă de la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Fiți siguri că aroma Gulyas-ului la Mesele Vesele este unică și irepetabilă în alte localuri din oraș! Avem secretele noastre din care divulgăm doar câteva: untura de porc proaspătă, ceapa albă bogată în gust, suculentă și cu savoare și boiaua dulce de calitate.

Deserturile le pregătim după rețete originale bucătăriilor austro-ungare. Savuroșii papanași cu sos de afine sunt tare îndrăgiți de clujeni și de alți clienți care ne trec pragul. Gustate sunt și specialitățile Somlói galuska și Gundel palacsinta (clătită).

5 Mesele Vesele

Lasă-te pe mâna bucătarilor de la Mesele Vesele! Te vei înfrupta din preparate delicioase și sănătoase.

Date de contact – Restaurantul Mesele Vesele:

Str. Croitorilor, nr. 25
Tel. +40 723 676 336
Website

6 Mesele Vesele