Cum poți trăi o experiență altfel în centrul Clujului | Restaurant Casa Vega Cluj

de | | 3 Minute

Cum poți trăi o experiență altfel în centrul Clujului | Restaurant Casa Vega Cluj 

Dacă în urmă cu doar câțiva ani, citadinii erau atrași mai mult de petreceri ca mod de relaxare, în prezent situația se prezintă sub o cu totul altă formă. Citadinul nostru dorește să iasă în oraș, să meargă în localuri pentru a se bucura plenar de experiența socializării: de a-și revea prietenii și de a-și lărgi cercul de cunoștințe.

Iarăși, dacă ar fi să apreciem Clujul luând în vedere spațiile de socializare, ar însemna să provocăm o adevarată controversă. Trebuie să recunoaștem însă că puține sunt locurile în care te poți bucura de intimitate și de combinația armonioasă între ceea ce se servește, ceea ce se bea și ceea ce simți, ceea ce induce atmosfera locului.

Probabil una dintre cele mai drăguțe locații pe care o poți frecventa, cea care întrunește caracteristicile unui spațiu de socializare ca la carte, este Restaurant Casa Vega Cluj. Situată în zona centrală, în incinta clădirii Teatrului Național, această locație are, pe lângă atmosfera plăcută și relaxantă, ceva care este definitoriu – vinurile din regiunea Rioja, mâncarea bună și implicarea activă a patronului care care-și servește cu plăcere și generozitate oaspeții.

ce înseamnă socializarea Casa Vega 

Caracteristice unui spațiu de socializare ca la carte

Așa cum și-a propus încă de la început, Casa Vega a dorit să aducă în Cluj bunul obicei al spaniolilor de a se întâlni cu prietenii în compania extraordinară a unui vin bun, de a inspira prin gastronomia simplă, tradițională, adusă de pe malurile Atlanticului și ale Mediteranei. Cu timpul, aceste obiective s-au încetățenit și au devenit literă de lege, astfel încât acum savurarea mesei s-a transformat în momentul-cheie al unei zile, clipa în care te relaxezi și te bucuri de compania prietenilor și a mâncării.

De asemenea, datorită intimității pe care o oferă, locația a devenit un loc de întâlnire preferat de mulți oameni de afaceri, devenind un ,,hub” ospitalier care facilitează interacțiunile între oameni.

Ar mai fi, desigur, câteva lucruri mici care individualizează acest local în peisajul larg al orașului. Respectul pentru gust și calitate, educarea publicului prin oferirea alternativelor – cele peste 20 de sortimente de vin spaniol #Rioja care pot fi degustate inițial înainte de a fi cumpărate – și felurile de mâncare tradiționale și simple indică nu doar aplecarea către client dar și o responsabilitate pentru experiența socială a oaspetelui.

ce înseamnă socializarea Casa Vega 

În pofida concepției care încă mai există, localurile sunt cele care pot ghida citadinul spre înțelegerea plenară a experienței sociale oferindu-i calitate, diversitate, alternative. Din acest punct de vedere, Casa Vega și-a asumat pe deplin acest rol și încearcă să îmbogățească mereu cu noi valențe plăcerea de a ieși în oraș afirmând, totodată, un profund respect pentru timpul celor care îi trec pragul.

ce înseamnă socializarea Casa Vega 

 

ce înseamnă socializarea Casa Vega