5/5 din 1 review
Casa Vega Cluj

Casa Vega Cluj

Casa Vega Cluj – o fascinantă călătorie culinară.

În centrul Clujului multicultural poți descoperi multe lucruri. Clădiri frumoase, case care au aparținut nobililor, încărcate de o fascinantă istorie, străzi cochete și largi, localuri îndrăgite de clujeni. Între toate aceste obiective, putem găsi și o casă în care intri și ai parte de cea mai plăcută experiență din viață. Este vorba despre mâncare.

Și nu orice fel de mâncare, ci despre preparatele de la Casa Vega.
Definită prin excelență de calitatea produselor folosite și de gustul preparatului final, bucătăria Casei Vega Cluj este unică în peisajul culinar al orașului.

Cele trei atuuri ale bucătăriei Casei Vega

#Prospețimea și calitatea

Ghidați de dorința de a oferi oaspeților o experiență plăcută, bucătarii Casei Vega aleg doar carne fără hormoni de creștere, pui crescuți lent în libertate în curtea micilor producătorilor locali, și fructe și legume de sezon.

Casa Vega Cluj

#Specificul spaniol

Unicitatea restaurantului Casa Vega este dată de combinația originală între specificul spaniol și produsele locale. Pentru un plus de savoare și autenticitate, bucătarii restaurantului au un secret adus din țara toriadorilor – uleiul de măsline extravirgin, soiul albequina, considerat unul din cele mai delicioase uleiuri vegetale din lume. Textura sa mătăsoasă, gustul delicat și suav, cu un miros dulce-acrișor de mere verzi oferă oricărui preparat o aromă și o savoare deosebită.

Casa Vega Cluj

#Vinul

Meniul de băuturi se armonizează perfect cu sugestiile de prepatale ale bucătarilor. Astfel, la restaurantul Casa Vega vom găsi vinuri din cea mai prestigioasă regiune viticolă a Spaniei – Rioja. În acest mod, restaurantul încearcă să redefinească noțiunea de vin și mâncare, propunându-ne să pornim într-o frumoasă călătorie culinară în care cele mai bune arome, gusturi și produse ne vor oferi senzații greu de reprodus în cuvinte, de neuitat.

Casa Vega Cluj

Casa Vega te așteaptă să guști autenticitatea bucătăriei spaniole chiar aici, în inima Clujului.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole