Regulament Concurs Mai: Articole/Foto

de | | 3 Minute

Regulament Concurs Mai:

1. Inscrierea in concurs se face printr-un mail la [email protected]

2. Tema concursului lunii mai este „Pulsul Orasului Cluj”. Aici pot intra evenimente, descrieri, tot ceea ce vi se pare voua ca surprinde pulsul orasului Cluj.

3. Inscrierile in concurs si trimiterea materialelor se vor face in perioada 1-15 mai, iar castigatorii vor fi desemnati in data de 5 a lunii iunie. Daca data de 5 pica in weekend sau intr-o sarbatoare legala, castigatorul va fi desemnat in prima zi lucratoare. Odata inscris in concurs, poti participa automat in fiecare luna, cu conditia sa trimiti materiale noi in perioada 1-15 a fiecarei luni.

4. Concursul are doua sectiuni: articole si foto. Puteti sa va inscrieti la ambele sectiuni dar nu este obligatoriu. Daca sunteti talentati la fotografiat atunci va inscrieti pentru seciunea foto, daca va place sa scrieti atunci va inscrieti pentru articole. Bineinteles, daca va pricepeti si la scris si la fotografiat, atunci nu ezitati sa va inscrieti la ambele.

5. Premiile sunt:

– Locul I – 250 de lei pentru fotografie si 250 de lei pentru articol.

– Locurile II si III – multe surprize din partea partenerilor nostri (Aceste premii nu sunt specifiate. Premiile pot fi diferite de la luna la luna, in functie de partenerii nostri).

– Toti participantii care au castigat Locul I, se califica automat la concursul anual, unde va fi ales cel mai bun articol al anului, respectiv cea mai buna fotografie a anului.

– Extragerea pentru concursul anual va avea loc in luna ianuarie 2014 si se va extrage cea mai buna fotografie si articol a anului 2013.

6.Concurs pentru toti participantii concursului (care au materiale publicate pe Cluj.com)

– Toti cei care participa activ la concurs (trimit fotografii sau articole) in perioada 1 mai-15 august, se vor califica pentru concursul final, din data de 19 august si vor putea castiga, prin tragere la sorti un sejur in Grecia, in Paralia Katerini. Sejurul include cazare pentru 2 persoane, timp de 7 nopti, 8 zile, la Vila de 3 stele, cu ghid turistic inclus. Transportul se va face cu autocarul.

– Extragerea pentru marele premiu (sejur in Paralia Katerini) se va realiza impreuna cu partenerul nostru Cora Travel, in data de 19 august, ora 18:00 si va fi filmata si publicata pe site-ul nostru.

– Nu conteaza daca ati castigat sau nu in lunile precedente, atat timp cat ati trimis fotografii sau articole, care au fost publicate pe site-ul cluj.com, intrati automat la concursul final!

7. Articolele sau pozele inscrise intr-o anumita luna a concursului, nu vor putea fi folosite pentru alta luna.

8. Este obligatoriu ca articolele sau pozele inscrise in concurs sa fie recente.

9.Toate articolele si fotografiile inscrise in concurs trebuie sa fie scris, respectiv realizate de cel care le trimite, si sa detina drepturi de autor asupra lor.

10. In cazul in care se dovedeste ca un castigator nu avea dreptul de autor asupra fotografiei sau articolului, chiar si dupa castigarea concursului, va trebui sa returneze banii si premiile in maxim 30 de zile de la informarea acestuia.

11. Prin inscrierea in concurs si trimiterea materialelor Cluj.com primeste dreptul de folosire a articolelor, respectiv fotografiilor, pe o perioada nelimitata. Dreptul de autor va apartine tot participantului!

12. Articolul si fotografia castigatoare vor fi alese pe baza like-urilor primite (Facebook) + votului reprezentatului firmei noastre si al sponsorilor implicati in acest proiect, care pot fi diferiti in fiecare luna.

13. Un articol/fotografie poate fi respins (nepublicat) fara nicio explicatie din partea noastra.

14. Articolele trebuie sa aiba minim 250 de cuvinte.

15. Articolele nu pot avea un caracter negativ, la adresa unei persoane/companii.

16. Articolele trebuie sa fie unice si nu pot fi publicate si pe alte site-uri, decat pe cele ale autorilor, daca este cazul. Fiecare articol va fi verificat minutios, sa nu fie copiat.

27. Decizia este finala si nu poate fi contestata de alti participanti.